Adana Demirspor'da ayrılık depremi. Murat Sancak şaşkına döndü, kulübe mektup bıraktı

Adana Demirspor'un bu sezon vazgeçilmeyen isimlerinden birisi olan Andreaw Gravillon kulübe mektupla veda etti. Aylardır maaşını alamadığı gerekçesiyle Adana Demirspor'dan ayrılmaya karar veren Andreaw Gravillon, kulübe sadece bir mektup bırakarak Murat Sancak'ı şaşkına çevirdi.

Google Haberlere Abone ol
Adana Demirspor'da ayrılık depremi. Murat Sancak şaşkına döndü, kulübe mektup bıraktı
Arşiv

Adana Demirspor'un yaz transfer döneminde Reims'ten 2.5 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Andreaw Gravillon, Adana Demirspor'a sürpriz bir şekilde veda etti.

Bu sezon takımın vazgeçilmeyen isimlerinden birisi olan ve gösterdiği performansla taraftarın gönlünü kazanan Andreaw Gravillon, birkaç aydır maaşını alamadığı gerekçesiyle kulübe avukatı aracılığıyla bir mektup gönderdiği ve sözleşmesini tek taraflı feshetti. Bu gelişmenin ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak şaşkına dönerken, Fransız basını bir bomba gelişmenin daha yaşanacağının sinyalini verildi.

L'Equipe'in haberine göre, maaşını alamadığı gerekçesiyle takımdan ayrılan tek isim Andreaw Gravillon olmayacak. L'Equipe paylaştığı haberin detayında Adana Demirspor'un mali yönden oldukça sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ve takımdan ayrılacak isimlerin devam edeceğini belirtti.

Andreaw Gravillon bu sezon Adana Demirspor formasıyla 18 maça çıkarken 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin