Adana Demirspor dağılıyor. Murat Sancak iki ismin daha ayrılığını açıkladı

Maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak takımın önemli isimlerinden Yusuf Sarı ve Ertaç Özbir'in takımdan ayrılacağını açıkladı. Murat Sancak, ''Teklifleri değerlendiriyorum'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Adana Demirspor dağılıyor. Murat Sancak iki ismin daha ayrılığını açıkladı
Arşiv

Sezona hem Avrupa'da hem de Trendyol Süper Lig'de iddialı bir başlangıç yapsa da daha sonraki dönemde tepetaklak olan Adana Demirspor takımın önemli isimleriyle yollarını ayırmaya devam ediyor.

Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 13 maçta yalnızca 1 galibiyet alabilen Adana Demirspor'da mali krizin de ortaya çıkmasıyla birlikte Younes Belhanda ve Badou Ndiaye gibi önemli isimlerle yollar ayrılmıştı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak yaptığı açıklamada Süper Lig ekiplerinin transfer radarında olan Yusuf Sarı ve Ertaç Özbir'in de takıma veda edeceğini duyurdu.

Murat Sancak, Yusuf Sarı'nın büyük ihtimalle yurt dışına gideceğini söylerken Sarı’dan daha hızlı ve daha tecrübeli bir futbolcunun takıma dahil olacağını belirtti.

Murat Sancak takımdan ayrılacağını açıkladığı bir diğer isim Ertaç Özbir hakkında ise, “Ertaç Özbir’in bir kuruş alacağı yok. Teklifleri değerlendiriyorum'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin