Aboubakar ve Rosier'in soyunma odasındaki tavırları pes artık dedirtti. Kadro dışı kalmalarının nedeni gün yüzüne çıktı

Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından kadro dışı kalan Vincent Aboubakar ve Valentin Rosier hakkındaki gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Fenerbahçe ile oynanan derbi maçını tribünde izleyen Rosier, karşılaşmanın ardından soyunma odasına indi ve Aboubakar ile kahkaha atarak, gülerek muhabbet etti. Bu olayın ardından iki isim de kadro dışı bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol
Aboubakar ve Rosier'in soyunma odasındaki tavırları pes artık dedirtti. Kadro dışı kalmalarının nedeni gün yüzüne çıktı

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisinde alınan 3-1'lik mağlubiyetin ardından sürpriz bir kararla; Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana, kadro dışı bırakıldı.

Beşiktaş'tan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" ifadelerine yer verildi.

Siyah-beyazlı kulüpte Aboubakar, Rosier, Ghezzal Onana ve Bailly'nin performans düşüklüğü sebebiyle kadro dışı kaldığı duyurulmuştu. Tüm bu yaşananlar sonrası bardağı taşıran son olay ortaya çıktı.

İddiaya göre, sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe ile oynanan derbi maçını tribünde izleyen Rosier, karşılaşmanın ardından soyunma odasına indi ve Aboubakar ile adeta kahkaha atarak, gülerek muhabbet etti. Bu durum, diğer futbolcular ve yöneticiler arasında büyük bir rahatsızlık yarattı.

Daha sonra yönetim de iki futbolcunun yanı sıra diğer üç isimle birlikte kadro dışı kararını aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin