Abdullah Avcı'dan müjdeli haber. Fenerbahçe maçında sahada olacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede Uğurcan Çakır'ın sakatlığına da değindi. Çakır'ın özel olarak çalıştığını söyleyen Avcı, "Sağlık ekibinin ve kaleci antrenörünün kontrolünde ona göre çalışmalar yapıyor. Umarım hafta sonu bizimle birlikte olacak gibi duruyor." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Abdullah Avcı'dan müjdeli haber. Fenerbahçe maçında sahada olacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, haftasonu oynanacak Fenerbahçe maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 Süper Lig'de bütün hedeflerinin içinde olduklarını belirten Avcı, "Trabzonspor ile Fenerbahçe bu ülkenin en önemli domino taşları. Birçok müsabaka oynadılar bu zamana kadar, bundan sonra da oynayacaklar. Ne bir başlangıç ne bir son. Onun için taraftarımızdan sadece şunu rica ediyorum, takımlarına ne zaman pozitif destek verdilerse, oyunun içinde kaldılarsa, o enerjilerini bize verip sonuna kadar takımı desteklediklerinde biz bunun karşılığını aldık, bu tür maçlarda aldık. Ben sadece onlardan bunu rica ediyorum. Onun için topun oyunda daha fazla kaldığı sürenin, 68'e 105'te oyunun, oyun formasyonlarının ve oyuncu performanslarının konuşulduğu, bir müsabaka bütün arzumuz, isteğimiz bu. Bu şekilde de böyle keyifli enerjimiz yüksek, moralimiz iyi bir şekilde de maça hazırlanıyoruz. Umarım bunun karşılığını alırız" dedi.

''UMARIM BİZİMLE OLACAK''

Avcı, Uğurcan Çakır'ın takımla antrenmanlara katıldığı belirterek, "Sağlık ekibinin ve kaleci antrenörünün kontrolünde ona göre çalışmalar yapıyor. Umarım hafta sonu bizimle birlikte olacak gibi duruyor." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin