16.3 milyon takipçisi olan Alisha Lehmann'dan yeni pozlar. Lehmann bu kez saunadan bikinili fotoğrafını paylaştı

Aston Villa'da forma giyen ve 16.3 milyon takipçisiyle her adımı olay olan Alisha Lehmann son fotoğrafıyla yine takipçilerinin büyük beğenisini topladı. Alisha Lehmann'ın saunadan paylaştığı bikinili pozuna 1 milyona yakın beğeni geldi.

Google Haberlere Abone ol
16.3 milyon takipçisi olan Alisha Lehmann'dan yeni pozlar. Lehmann bu kez saunadan bikinili fotoğrafını paylaştı

Kadın futbolunun en önemli isimlerden birisi olan ve Aston Villa'da forma giyen Alisha Lehmann hem saha içinde hem de saha dışında konuşulmaya devam ediyor.

Instagram'da sahip olduğu 16.3 milyon takipçisiyle her adımı olay yaratan Alisha Lehmann bu kez saunadan paylaştığı fotoğrafla büyük beğeni topladı. Alisha Lehmann, Noel dönemine jakuzide yüzerek ve saunada rahatlayarak başlarken paylaştığı fotoğrafa, ''Zihni rahatlatıyor, bedeni rahatlatıyor'' yorumunu düştü.

16.3 milyon takipçisi olan Alisha Lehmann'dan yeni pozlar. Lehmann bu kez saunadan bikinili fotoğrafını paylaştı

Sezona istediği gibi başlayamayan forvet Alisha Lehmann bu sezon forma giydiği 14 maçta 2 kez fileleri havalandırdı.

İTİRAFIYLA OLAY OLMUŞTU

Aston Villa'nın İsviçreli yıldızı Alisha Lehmann, geceyi birlikte geçirmek için tanınmış bir kişinin kendisine 110 bin dolar teklif (Yaklaşık 3 milyon TL) yaptığını itiraf ederek gündeme oturmuştu.

16.3 milyon takipçisi olan Alisha Lehmann'dan yeni pozlar. Lehmann bu kez saunadan bikinili fotoğrafını paylaştı - Resim : 2

Lehmann, ''Miami’deydim, en sevdiğim yer ve bir kulüpte bazı arkadaşlarımla buluştum. Cep telefonuma bir mesaj geldi, cevap vermedim ama aynı kişi daha sonra benimle ilgilenen korumama da mesaj attı. Mesajlar çok iyi tanınan bir kişiden geldi. Daha önce bir etkinlikte karşılaşmıştık. Mesajda ‘Alisha ile bir gece geçirmek için 100 bin İsviçre Frangı (Yaklaşık 110.000 dolar) ödeyeceğim’ yazıyordu. Çılgınca olan şey, mesajının hala telefonumda duruyor olması. Bu biraz aptalca." Kişinin adını açıklayamam. Ama uluslararası düzeyde çok çok iyi tanınıyor. Ben gerçek bir futbolcuyum. Her gün çok çalışıyorum. Futbolda kendimin en iyi versiyonu olmak istiyorum ve bu benim hayattaki ilk önceliğim'' ifadelerini kullanmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin