12 senelik beraberlik sona erdi. Fernando Muslera, Galatasaray'a veda etti ve futbolu bırakacağı takıma imza attı

2011 yılında transfer olduğu Galatasaray'da sembol isimlerden birisi haline gelen Fernando Muslera, sarı-kırmızılı ekibe veda ediyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fernando Muslera, Uruguay ekibi Club Nacional'a transfer sözü verdi. Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacak olan Fernando Muslera Club Nacional'a imza atıp, futbol hayatını ülkesinde sonlandıracak.

Google Haberlere Abone ol
12 senelik beraberlik sona erdi. Fernando Muslera, Galatasaray'a veda etti ve futbolu bırakacağı takıma imza attı
İhlas Haber Ajansı

12 senedir Galatasaray'ın kalesini kimselere kaptırmayan ve sarı-kırmızılı takımla tam 438 maça çıkan Fernando Muslera parçalı formaya veda etmeye hazırlanıyor.

Uruguay basınında yer alan habere göre, sezon başında futbol hayatını ülkesinde sonlandırmak isteyen Fernando Muslera, 2024 yılında Galatasaray ile bitecek sözleşmesini uzatmama kararı aldı ve Club Nacional'a transfer için söz verdi.

Bu sezonun başında yediği gollerle oldukça eleştirilen Fernando Muslera, alışık olduğumuz görüntüsüne kısa süre içinde kavuşmuş ve kalesini yine gollere kapamayı başarmıştı.

30 Haziran 2024'te Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan Fernando Muslera hayalini gerçekleştirebilmek ve futbolu ülkesi Uruguay'da bırakabilmek için Club Nacional'a transfer sözü verdi ve taraflar arasında kesin olarak anlaşma sağlandı.

Galatasaray formasıyla Süper Lig’de altı, Türkiye Kupası’nda da dört kez mutlu sona ulaşan Muslera, beş kez de Süper Kupa zaferi yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin