11 gol attı, Süper Lig devinden sözleşmeyi kaptı. Sezona damga vuran isim düşünmeden imzayı attı

Gaziantep FK'daki görevi 6 Mart'ta son bulan Marius Sumudica takımın golcü ismi Denis Dragus'a, Beşiktaş'ın yakın ilgisi olduğunu açıkladı. Marius Sumudica, Rumen basınına yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın, Denis Dragus'u ısrarla transfer etmek istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
11 gol attı, Süper Lig devinden sözleşmeyi kaptı. Sezona damga vuran isim düşünmeden imzayı attı

Saha içi ve saha dışındaki tavırlarıyla Türkiye'de manşetlerden düşmeyen Marius Sumudica bu kez de takımın golcü ismi Denis Dragus ile söylemleriyle gündeme geldi.

Gaziantep FK ile anlaştıktan sonra takıma kattığı ilk isimlerden biri olan Denis Dragus bu sezon Trendyol Süper Lig'in parlayan isimlerinden bir tanesi ve oldu Rumen oyuncu tam 11 gol kaydetti.

Marius Sumudica, Gaziantep FK ile 6 Mart'ta yollarını ayırdıktan sonra Rumen basınına Denis Dragus ve Beşiktaş ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

''BEŞİKTAŞ, DRAGUS İÇİN DELİ OLUYOR''

Beşiktaş'ın Denis Dragus'u çok beğendiğini ve 'deli' olduğunu söyleyen Sumudica, ''Hoffenheim, Dragus için teklif yaptı. Beşikaş, onun için deli oluyor" ifadelerini kullandı. Standart Liege'den bir yıllığına kiralanan Denis Dragus Gaziantep FK formasıyla çıktığı 28 maçta 12 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin