Sirke tüketerek sağlıklı yaşama adım atın: Ece Vahapoğlu 3 ay sürecek 'Her Gün Bir Yudum Sağlık' kampı kurdu

Gazeteci ve yazar Ece Vahapoğlu 3 ay sürecek bir sağlık kampı kurdu. Kampa katılanlar her gün sirke tüketip spor yaparak sağlıklarındaki dönüşümü sosyal medyada paylaşacak.

Google Haberlere Abone ol
Sirke tüketerek sağlıklı yaşama adım atın: Ece Vahapoğlu 3 ay sürecek 'Her Gün Bir Yudum Sağlık' kampı kurdu

Sirkeyi beslenme rutininin içine alarak sağlıklı yaşam yolculuğu projesine imza atan Kemal Kükrer, Ece Vahapoğlu mentörlüğünde 3 ay sürecek “Her Gün Bir Yudum Sağlık” kampı kurdu.

Kampa katılmak için başvuran kişiler arasından seçilen 4 şanslı kişi 3 ay boyunca beslenme ve egzersiz programlarıyla sağlık dönüşümü yaşamaya başladı. Aralık ayı itibariyle sağlıklı beslenme ve egzersiz programına başlayan Yudumluk Takımı, kampta her gün 3 yemek kaşığı Yudumluk Sirke tüketerek ve beraberinde spor yaparak sağlıklarındaki dönüşümü sosyal medya üzerinden paylaşacak.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞACAKLAR

Peki Yudumluk Takımı üç ay boyunca hangi sirkeleri tüketerek sağlıklı yaşam rutinini edinecek? Tüketicilerin çok sevdiği bu yudumluk formdaki içimi kolay sirkeler 3 ay boyunca Yudumluk Takımının bağışıklığını güçlendirirken sağlıklı şekilde formda kalmalarına yardımcı olacak. Sirkenin farklı tariflerde kullanım yöntemlerini de öğrenecek olan Yudumluk Takımı 3 ay sonunda tüm bu deneyimleri sosyal medya hesaplarından takipçilerine aktaracak. Her Gün Bir Yudum Sağlık projesi hem mental hem de fiziksel sağlığı bir bütün olarak sürdürülebilir kılmayı hedefliyor.

Ayrıca proje dahilinde, forum sayfası oluşturularak hem takım üyelerinin yaşadıkları süreci ve deneyimleri paylaşmaları hem de herkesin ürün, kampanya ve süreç hakkında sorularını sormaları için bir alan açıldı. Proje dahilinde Yudumluk Kiti oluşturuldu ve bu kiti alanlara hediye verilecek. Söz konusu hesaplarda hem sağlık dolu değişimler hem de Ece Vahapoğlu’nun sirkelerle oluşturduğu yeni tarifleri bulmak da mümkün olacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin