Mucizevi besin: sarımsak! Sivilceyi anında geçiriyor. Elma sirkesi ve sarımsak karışımı faydaları neler?

Sarımsağın dengeli ve düzenli kullanımda vücuda sağladığı sayısız fayda bulunuyor. Sarımsak sivilceyi geçirir mi. Elma sirkesi ve sarımsak karışımı faydaları neler. Sarımsak kulak iltihabına iyi gelir mi. Ağızdaki sarımsak kokusunu ne giderir. Çiğ sarımsak yemenin faydaları neler. İşte detaylar...

Mucizevi besin: sarımsak! Sivilceyi anında geçiriyor. Elma sirkesi ve sarımsak karışımı faydaları neler?

Sarımsak, yıllardır sağlık alanında araştırma konusu olmuş ve çeşitli faydaları ile bilinen bir besindir.

ZEYTİNYAĞI VE SARIMSAK KARIŞIMI FAYDALARI

Zeytin yağı ve sarımsak karışımı saç dökülmesini önlemede çok önemli bir rol üstleniyor. Saç dökülmesini yavaşlatmak isterseniz bu iki mucizeden yararlanabilirsiniz.

AĞIZDAKİ SARIMSAK KOKUSUNU NE GİDERİR?

Nane, ıspanak, süt, elma ve maydanoz gibi besinler, sarımsak kokusunu azaltıyor. Şekersiz sakız çiğnemek de ağızdaki kötü kokuyu giderme de etkili olacaktır.

SARIMSAK KULAK İLTİHABINA İYİ GELİR Mİ?

Sarımsak kulak iltihabının iyileşmesine katkı sağlar. Kulak enfeksiyonunuz varsa, bir ipe bağladığınız bir diş sarımsağı kulak dışına yerleştirip yarım saat beklemelisiniz. Sonuç sizi çok şaşırtacak.

ELMA SİRKESİ VE SARIMSAK KARIŞIMI

Elma sirkesi ve sarımsak karışımı, Fazla yağları erittiği için ödem atmanıza çok yardımcı olacaktır. Sirkenin organik olması ve limon suyuyla fermente edilmelidir. Önerilen tüketim şekli: Sabahları aç karnına 2 yemek yağışı alınması ve ardından ılık su içilmesidir.

Mucizevi besin: sarımsak! Sivilceyi anında geçiriyor. Elma sirkesi ve sarımsak karışımı faydaları neler?

SARIMSAK SİVİLCEYİ GEÇİRİR Mİ?

Sarımsak sivilceyi bir gecede geçirebilir. Sivilceleri yok etmede müthiş bir doğal tedavi yöntemidir. Sarımsakta yer alan güçlü antioksidanlar, bakterileri öldürür ve sivilceler yavaşça yok olmaya başlar.

ÇİĞ SARIMSAK YEMENİN FAYDALARI

Sarımsağı sabah aç karnına yutmak da bazı insanlar için sağlık üzerinde olumlu etkiler gösterebilir. Ancak çiğ sarımsak yemek, herkesin vücut yapısı ve sağlık durumu farklı olduğundan, sarımsak tüketimine başlamadan önce bir uzmana danışmak önemlidir.

SARIMSAK SUYU NASIL YAPILIR?

Sarımsak suyu yapmak için, sarımsakların kabuğunu soyduktan sonra 1 su bardağı içme suyunu kaynatın. Daha sonra ocağı kapatıp ılımasını bekleyin. Hazır olan suyun içine soyulan sarımsakları atıp 10 dakika bekleyin. Şimdi sarımsak suyunuz hazır.

AYAĞA SARIMSAK ZEYTİNYAĞI SÜRMEK

Ayağa sarımsak zeytinyağı sürmek, bitmek bilmeyen öksürük krizlerinizi hafifletmeye yardımcı oluyor.

Tansiyonun dengede tutulmasına, metabolizma hızlandırmaya, eklem ve kemik ağrılarının hafifletilmesinde oldukça faydalıdır. Eğer tabanlarınızda acı veya yanma hissediyorsanız bu soruna da çok iyi gelecektir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin