tv100'de görev değişikliği... Deniz Gürel tv100 Genel Yayın Yönetmeni oldu. Deniz Gürel kimdir?

Kısa süre içinde Türkiye'nin yeni yüzü olan, haber ve programlarıyla gündemi sarsan tv100'de yeni dönem... tv100'ün Ankara Temsilcisi Deniz Gürel kanalın yeni genel yayın yönetmeni oldu.

Google Haberlere Abone ol
tv100'de görev değişikliği... Deniz Gürel tv100 Genel Yayın Yönetmeni oldu. Deniz Gürel kimdir?

Ulusal yayıncılıkta 5 yılını bitiren, kurulduğu günden itibaren kısa süre içinde haber kuşağı ve tartışma yaratan programlarıyla Türkiye'nin yeni yüzü olan tv100'de yeni bir dönem başlıyor.

Yeni yapılanmayla birlikte kanalın kuruluşundan itibaren tv100 genel yayın yönetmeni olarak görev yapan Alican Değer, Medya Grup Başkanı olurken; tv100'ün Ankara Temsilcisi Deniz Gürel tv100'ün yeni genel yayın yönetmeni oldu.

tv100'deki bu yeni dönemle birlikte ayrıca yeni bir medya grubu daha doğdu.

İki televizyon kanalı, iki radyo kanalı, 3 internet sitesi, 11 YouTube kanalı ile birlikte Gülseven Medya Grubu kuruldu ve yakında yeni projeler de hayata geçirilecek.

DENİZ GÜREL'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Deniz Gürel de sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama atama kararını açıkladı.

Gürel, paylaşımında "Bir buçuk yıldır gururla ve heyecanla sürdürdüğüm Tv100 Ankara Temsilciliği'nin ardından bugün itibarıyla Tv100 Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüteceğim. Vizyonuyla, Tv100 markasını sürekli büyüten ve gelişiminin önünü açan Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Necat Gülseven'e teşekkür ediyorum. Kuruluşundan itibaren kanalımızda büyük emeği olan Alican Değer'e yeni görevi olan Medya Grup Başkanlığı'nda başarılar diliyorum. Değerli izleyicilerimizi en doğru ve en hızlı şekilde bilgilendirme görevimizi gelişerek yerine getirmeye devam edeceğiz. Vira Bismillah tv100" ifadelerini kullandı.

Biz de Medyatava ailesi olarak Deniz Gürel'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

tv100'de görev değişikliği... Deniz Gürel tv100 Genel Yayın Yönetmeni oldu. Deniz Gürel kimdir?

DENİZ GÜREL KİMDİR?

Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’de tamamlayan Deniz Gürel, gazeteciliğe 2005 yılında Hürriyet Gazetesi’nde başladı. Muhabirlik, editörlük ve haber koordinatörlüğünün ardından Hürriyet’in Ankara Temsilci Yardımcılığı görevini yürüttü. 2022 yılından bu yana Tv100 Ankara Temsilciliği’ni yürüten ve dikkat çeken programlara imza atan deneyimli gazeteci Deniz Gürel; Tv100 Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin