tv100 seçimin nabzını yeni programlarla tutmaya devam ediyor. Okan Bayülgen ile 'Kimi Seçiyoruz?' programı için geri sayım başladı

tv100 yaklaşan seçimin nabzını tutmaya devam ediyor. Okan Bayülgen ile “Kimi Seçiyoruz?” 31 Mart 2024 Türkiye yerel seçimleri öncesi kime neden oy vereceğimizi adaylara soruyor. Seçim yarışı Okan Bayülgen’in soruları ve sohbetiyle daha da heyecanlı hale geliyor. 

Google Haberlere Abone ol
tv100 seçimin nabzını yeni programlarla tutmaya devam ediyor. Okan Bayülgen ile 'Kimi Seçiyoruz?' programı için geri sayım başladı

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde, il ve ilçelerimizin geleceğini belirleyecek olan yerel yönetim adaylarını ve projelerini daha yakından tanıyor ve vizyonlarını detaylı şekilde öğreniyoruz.

Seçim atmosferinin iyiden iyiye kızıştığı bu günlerde, “Kimi Seçiyoruz?” ile yerel yönetimlerin belirlenmesindeki önemli adımları takip ediyoruz.

Okan Bayülgen ile “Kimi Seçiyoruz” çok yakında tv100’de başlıyor.

KONSEPTİ BELLİ OLDU

Okan Bayülgen'in moderatörlüğünde gerçekleşecek olan bu özel programda yerel yönetim adayları, kendi vizyonlarını ve aday oldukları bölgeler için planladıkları projeleri detaylı bir şekilde anlatacaklar. Her aday, aday olduğu yer için karşı karşıya kalınan sorunlara yönelik çözüm önerilerini ve gelecek hedeflerini paylaşacaklar. Rakipleri karşısında neden seçilmeleri gerektiğini, fikirleri ve vizyonları ile seyirciye iletebilecekler.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin