tv100 canlı yayınında Eren Erdem ile Şaban Sevinç arasında gerginlik. Erdem: CHP örgütünden özür dile! Sevinç: Benim karşımda siyasi şov yapma

tv100'de yayımlanan ve moderatörlüğünü Erdoğan Aktaş'ın yaptığı Eşit Ağırlık programında sinirler gerildi. CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem ile gazeteci Şaban Sevinç arasında tartışma yaşandı. Eren Erdem, Şaban Sevinç'ten özür dilemesini istedi.

Google Haberlere Abone ol

tv100 ekranlarında yayınlanan Eşit Ağırlık programında dün akşam gergin dakikalar yaşandı. Gazeteci Erdoğan Aktaş'ın moderatörlüğünü yaptığı programda CHP'nin eski Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem ile gazeteci Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç tartıştı. 

Kurultay konusunda Şaban Sevinç'in, "Burada CHP Genel Başkan Yardımcısı'na karşı CHP'yi savunma durumuna düşmek garabet bir durum. Ben 35 yıldır bu partiyi izliyorum. Belki Eren Erdem o zaman çocuktu. Bu CHP'de ön seçim ifadesi bir popülist söylem olarak herkes tarafından söylenir. Ama o kişiler yetkili olduğu zaman bakarlar ki uygun değil, burada söylerler ve ön seçim yapmazlar. Bunun en büyük iki mağduru da stüdyoda oturuyor, biri Eren Erdem'dir biri de Barış Yarkadaş'tır. Kılıçdaroğlu ön seçimle gelen Erdem ve Yarkadaş'ı 2018'de ön seçimi kaldırarak Meclis dışına atmıştır."

tv100 canlı yayınında Eren Erdem ile Şaban Sevinç arasında gerginlik. Erdem: CHP örgütünden özür dile! Sevinç: Benim karşımda siyasi şov yapma

EREN ERDEM BEDEL ÖDEDİ

Burada araya giren Barış Yarkadaş, "Kılıçdaroğlu tek başına yapmadı, bunu bugünkü değişimci arkadaşlarla beraber yaptı" ifadelerini kullandı. 

Sevinç, "Eren Erdem çok ağır bedel ödedi. Erdem Kılıçdaroğlu tarafından milletvekili yapılmadığı için cezaevine girdi. Beni kurda kuşa attılar dedi" ifadelerini kullandı. Sevinç, "Örgüt laf üzerinde kutsaldır ama örgütlere baktığında üyeler yığmadır. Eren Erdem popülizim yaptığı için seçimden sonra Kurultay olacağını düşündüğü için Erdem örgüt hakkında bildiklerini söylemez" ifadelerini kullandı.

"CHP ÖRGÜTÜNDEN ÖZÜR DİLEMELİ"

Bu ifadelere sinirlenen Eren Erdem, "Şaban beyin CHP'nin bütün üyelerinden özür dilemesi gerekir, bu hakarettir. CHP örgütleri basit popülizmle aklı çelinebilecek ahmaklar sürüsü değildir. CHP üyeleri bilinçlidir, örgüt bilinçlidir. Yıllardan beri söylediğimizi söylüyoruz. Barış Yarkadaş'la hep ön seçim dedik. Şaban beyi örgütten özür dilemeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin