Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti'ne ünlü İtalyan şef Claudio Chinali konuk oldu: Makarnayı kırmak saygısızlık yapmaktır

tv100'de yayınlanan "Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti"ne konuk olan ünlü İtalyan şef Claudio Chinali samimi açıklamalarda bulundu. Türkiye'de evlerde genel olarak kırılarak pişirilen makarna hakkında konuştu. "Makarnayı kırmak saygısızlık yapmaktır" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti'ne ünlü İtalyan şef Claudio Chinali konuk oldu: Makarnayı kırmak saygısızlık yapmaktır

tv100'de yayınlanan Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti'nin bu haftaki konuğu ünlü uzun yıllardır Türkiye'de yaşayan ünlü İtalyan şef Claudio Chinali oldu. Programda samimi açıklamalarda bulunan Claudio Chinali Türkiye'yi ne kadar sevdiğini anlattı. Türk mutfağı ile İtalyan mutfağı hakkında açıklamalarda bulundu.

Şükrü Dudu'nun, "Makarnanın kırmadan pişirme muhabbeti var o ne?" sorusunu şöyle yanıtladı: Spagetti yapmak çok zor bir süreçtir. Çok kaliteli un kullanmak lazım, çok doğru makine kullanmak lazım, zamanla kurutmak lazım. O kadar emek verilen bir iş için kırmak kötü harekettir. Makarnayı kırmak saygısız yapmaktır. Senin işe değer vermiyorum kırıyorum demektir. Biz ürünlere çok değer veriyoruz."

1 AY DEPREM BÖLGESİNDEYDİ

Şef Chinali ayrıca 6 Şubat Kahramanmaraşlı depremlerden sonra deprem bölgesinde 1 ay kaldığını da söyledi. O acı günleri şöyle anlattı: 

Eşim ve çocuklarımla birlikte Erzurum’a gitmiştik o sıra tatildeydik. Depremi hissettik. Sabah 7 buçukta yardımcım Ali’yi aradım kendisi Hataylı. Durum nasıl diye sordum bana “Şef Hatay kalmamış” dedi. Hemen organize ettik. Malatya’ya gittik bir stadda mutfak kurduk. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin