Persiana medya grubu, Türkiye kanalını açtı

Bünyesinde televizyon, radyo, dergi ve kültür sanat etkinlikleri gerçekleştiren prodüksiyon şirketi bulunduran Persiana Medya Grup, Türkiye’de özel bir televizyon kanalı açtı. İran içinde ve dışında Farsça konuşan büyük bir kitleye hitap eden, dünya üzerinde 25 kanala sahip olan Grup, Persiana Türkiye kanalı ile Türkiye’nin tanıtımına, ticaretine ve turizmine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Persiana medya grubu, Türkiye kanalını açtı

Bünyesinde bulundurduğu Türksat, Yahsat ve Eutelsat uyduları üzerinden yayın yapan 25 televizyon kanalı aracılığıyla dünya üzerinde Farsça konuşan 60 milyondan fazla izleyiciye hitap eden Persiana Medya Grup, Persiana Türkiye televizyon kanalını açtı.

Türksat üzerinden yayın hayatına başlayan Persiana Türkiye, Farsça bilen herkesin Türkiye’yi yakından tanımasına aracı olmayı, Türkiye’nin ticaretine ve  turizmine katkı sağmayı amaçlıyor.

Fransa merkezli kurulan, Paris ve Dubai’de de ofisleri bulunan Persiana Medya Grubu’nun kurucusu Majid Yousefy, Türkiye’yi çok sevdiği için şirketin içerik üretim merkezini de İstanbul’a taşıdıklarını belirtiyor.

Persiana medya grubu, Türkiye kanalını açtı

MAJİD YOUSEFY: ‘TÜRKİYE’NİN TANITIMINA KATKI SAĞLAYACAĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ!’

Persiana Türkiye kanalı ile Türk kültürünü tanıtacakları için mutlu olduklarını belirten Yousefy ‘Uzun zamandır Farsça konuşan büyük bir kitleye yayın yapıyoruz. Türkiye’de de bu sayı çok fazla. Türkiye kanalımızı açmadan önce, Farsça yayın yapan diğer kanallarımızda da Türkiye’ye dair özel içerikler yayınlıyor ve Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlıyorduk. Şimdi bu desteğimiz Persiana Türkiye kanalımız ile devam edecek. Türkiye’nin turizmine, ticaretine ve ülkeye yapılacak yatırımlara katkı sağlamak istiyoruz.

Geçtiğimiz yıldan beri Türkiye’de müzik festivalleri başta olmak üzere; pek çok kültür-sanat etkinliğine de imza atan Persiana Medya Grubu’nun yeni televizyon kanalında Türk ve uluslararası sanatçıların yer alacağı özel şov programları da yayınlanacak.

 

 

 

Etiketler medya kanal televizyon
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin