İnci Taneleri'nin ikinci fragmanı yayınlandı: Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı gündem oldu

Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri dizisi, bu kez Dilber’li tanıtım filmiyle büyük yankı uyandırdı. “Dilber” karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Google Haberlere Abone ol

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin başrolü paylaşacağı Kanal D'nin yeni dizisi İnci Taneleri dizisinden ikinci fragman yayınlandı.

Yılmaz Erdoğan’ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren “İnci Taneleri” dizisi ilk tanıtımıyla sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin başrolü paylaşacağı Kanal D'nin yeni dizisi İnci Taneleri'nden ikinci fragman geldi.

İnci Taneleri'nin ikinci fragmanı yayınlandı: Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı gündem oldu

Dizide pavyonda çalışan Dilber'e hayat veren Hazar Ergüçlü'nün dansı dikkat çekti. Yeni tanıtımın açılış sahnesinde, "Herkes yer içer, hesabı Dilber öder…" ifadesine yer verildi.

Gerçek bir pavyonda çekilen sahnede Hazar Ergüçlü, mini elbisesiyle oyun havası oynuyor. Dans etmek için özel dersler alan Ergüçlü, elindeki zillerle göbek attı. Ankara'daki pavyon kültürüne de yer verildiği dizide Dilber'e özel olarak uyarlanan Sincanlı Erkal'ın, "Gemileri Yakarım" şarkısına yer verildi.

İnci Taneleri'nin ikinci fragmanı yayınlandı: Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı gündem oldu - Resim : 2

Fragmanın yayınlanmasıyla Hazar Ergüçlü'nün performansını beğenen kullanıcılar "Bu rol için mi yaratıldın?" ve "Ayakta alkışlanacak bir oyunculuk" yorumları yapıldı.

İnci Taneleri ile ekrana geri dönen Yılmaz Erdoğan, dizinin senaryosunu üstlenirken; aynı zamanda dizide yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ isimli karaktere hayat verecek.