FOX neden NOW oldu? The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner bu sorunun yanıtını açıkladı

12 Şubat akşamı ana haber bülteninde isim değişikliğine giden FOX televizyonu artık yayın hayatına NOW olarak devam ediyor. The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner verdiği özel bir röportajla bu değişikliğin nedenini açıkladı.

FOX neden NOW oldu? The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner bu sorunun yanıtını açıkladı

FOX, 12 Şubat Ana Haber bülteninde isim değişikliği yaparak, yayın hayatına “NOW” ismiyle devam edeceğini açıklamıştı. The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner, NOW’ı konuşmak üzere ilk röportajını verdi, isim değişikliğinin ardında yatan sebep ve süreçler hakkında konuştu.

The Walt Disney Company’nin, FOX markalı varlıkları 2019 yılında satın almasıyla birlikte marka isimlerinin belirli bir süre içerisinde değişmesine karar verildiğini ve bu nedenle FOX olan kanal ismini NOW olarak değiştiğini açıklayan Soner, ilk etapta birkaç farklı isim alternatifi olduğunu ancak yasal süreçlerin verdiği uygunluğa göre NOW isminde karar kılındığından söz etti.

İÇERİKLERDE DEĞİŞİKLİK VAR MI?

İzleyicinin isim değişikliğini kolay kabulleneceğini dile getiren Cenk Soner, kanalın içeriklerinde hiçbir değişiklik olmadığını ve bu geçişi kolaylaştırmak için değişimin özellikle sezon ortasında yapıldığını, böylelikle logonun değiştiği günün ertesinde izleyicilerin sezon başından beri takip ettikleri dizi ve programları bulduklarını dile getirdi. 

Röportajda; FOX logosunun renginin korunduğundan, ekran grafiklerinde de çok minimal değişikliklere gidildiğini söyledi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin