Evli kadın genç sevgilisi tarafından dolandırıldı. Canlı yayında anlattıkları Zahide Yetiş dahil stüdyodakilerde şaşkınlık yarattı. Türkiye bu olayı konuşuyor...

TikTok müstehcen yayınların ardından şimdi de dolandırıcılıkla gündemde. Belçika'da yaşayan Türkan isimli kadın genç sevgilisi Şanlıurfalı Ömer tarafından dolandırıldığını iddia etti. Türkan'ın anlattıkları Zahide Yetiş ve stüdyodakilerde büyük şaşkınlık yarattı. Türkan'ın anlattıkları kısa sürede TikTok başta olmak üzere sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada, "Netflix hikayelerine taş çıkartır." yorumları yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Evli kadın genç sevgilisi tarafından dolandırıldı. Canlı yayında anlattıkları Zahide Yetiş dahil stüdyodakilerde şaşkınlık yarattı. Türkiye bu olayı konuşuyor...

Star TV'de ekranlara gelen Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak programına Belçika'dan katılan Türkan isimli evli kadın Şanlıurfalı genç sevgilisi tarafından kandırıldığını iddia etti. Kadının anlattıkları Zahide Yetiş ve stüdyodakiler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Stüdyoda kadına tepki gösterenler oldu. Yer yer sesler yükseldi, ortam gerildi.

Türkan, Ömer ile TikTok'ta tanıştıklarını söyledi. Türkan, "Olayın içerisinde bazı sevgili olayları da oldu. Sevgiden çok mağdur kaldım. O da tatlı sözlerle yaklaşınca adam zannettik. Yaşananlar Türkiye'de oldu. 2019'da tam korona yeni başladığında oldu. 'Otobüs alalım, para kazanırız güzel güzel' dedi. Ama sonu hüsran oldu." ifadelerini kullandı.

Yetiş, Türkan'a "Siz ora beyefendi ile evli miydiniz?" diye sordu. Türkan bu soruya, 'evliydik' dedi. Yetiş, "Eee bu nasıl oluyor? O tarafla evlisiniz diğer tarafta başka bir şey..." dedi.

Türkan, "Her şeye güvendim, her şeyin güvenmiştim. Hep yalan, dolan cambazlıkmış" ifadelerini kullandı. Yetiş, "Türkan hanım siz onun her şeyine güvenmişsiniz de bu adam da size güvenmiş." karşılığını verdi.

Türkan: Ama ben onu koyuvermem ki, ben onu atmam.
Yetiş: Nasıl?
Türkan: Atmam.
Yetiş: Onu atmazsınız...
Türkan: Atmam.
Yetiş: Nasıl olacak o iş? Bizimkiler ağzı açık izliyor şu anda ne oluyor diye.

Stüdyoda bulunan bir kadın, "Eşin var gidip başka bir adam buluyorsun." dedi. Türkan, kadına "Kocam olabilir" dedi. Bu anda stüdyoda sesler yükseldi.

Kadın, "O zaman eşinden boşanacaktın" diyerek karşılık verdi, Türkan, "Ne diye boşanayım?" sorusunu yöneltti. Kadın, "İnsanlara kötü örnek oluyorsunuz, neyinize TikTok bu yaştan sonra" dedi.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin