Emekli zammı röportajında emekli kavgası! Medyatava TV mikrofonu vatandaşa uzattı: Japonya ile kıyaslama yapınca kavga çıktı

Medyatava TV mikrofonları Üsküdar'da vatandaşa uzandı. Emeklilere yapılan zammı değerlendiren vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Japonya üzerinden örnek verilmesine sinirlenen bir emekli öğretmen tepki gösterdi. İşte vatandaşların emekli zammı ile ilgili görüşleri.

Google Haberlere Abone ol

Medyatava TV mikrofonları Üsküdar'da vatandaşa uzandı. Emeklilere yapılan zammı değerlendiren vatandaşlar arasında tartışma çıktı.

Medyatava TV "Sokak Ağzı" başlıklı sokak röportajlarına Üsküdar'da devam etti. Medyatava TV sunucusu İlke Özalp Üsküdar'da vatandaşlara mikrofonu uzatarak emekli maaşlarına yapılan zamların yeterli olup olmadığını sordu.

Mikrofonun uzatıldığı bir vatandaş hem yurt dışından hem de Türkiye'den emekli olduğunu söyledi. Japonya'daki emekli maaşları ile Türkiye'deki emekli maaşları kıyaslaması yapınca röportajı dinleyen bir emekli öğretmen tepki gösterdi. 

Japonya'daki ekonomik durumun iyi olduğunu, 30 - 40 senede ekmeğin fiyatının değişmediğini, kademeli emeklilik olduğunu söyleyince röportajı dinleyen emekli öğretmen çileden çıktı. İşte o anlar.

Kaynak: MedyatavaTV
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin