Ekranların sevilen yarışması Aslı Hünel İle Gelin Evi programına katılacağını açıklayan kadının paylaşımı sosyal medyada viral oldu: 'Yeni gelinleri bu eve nasıl sokayım şimdi?'

Aslı Hünel İle Gelin Evi programına katılmak için başvuru yapan genç kızın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Eski bir evde yaşadığını belirten Çiğdem isimli kadın, halısının olmadığını, baba evinden çocukluğundan kalma portmanto kullandığını, kiracı olduğunu ve 4 kedi ile birlikte yaşadığını anlattığı videoyu, 'Yepyeni evlerde oturan yeni gelinleri bu eve nasıl sokayım şimdi' notuyla paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

TikTok'ta paylaşımlar yapan kadın, Show Tv'de yayınlanan ekranların sevilen ve renkli yarışmalarından Aslı Hünel İle Gelin Evi programına başvurduğunu ve kabul alıp haftaya da çekimlerin olacağını söylediği bir video paylaştı.

Yeni gelin olan yarışmacıların birbirlerinin evlerine giderek, ev ve ikram edilen yemekler ile ilgili acımasızca yorum yaptıkları Gelin Evi programına oturduğu eski ev ile katılacağını söyleyen kadın kısa sürede gündem oldu.

Ekranların sevilen yarışması Aslı Hünel İle Gelin Evi programına katılacağını açıklayan kadının paylaşımı sosyal medyada viral oldu: 'Yeni gelinleri bu eve nasıl sokayım şimdi?'

Eski bir evde yaşadığını belirten Çiğdem isimli kadın, halısının olmadığını, baba evinden çocukluğundan kalma portmanto kullandığını, kiracı olduğunu ve 4 kedi ile birlikte yaşadığını söyledi.

Ekranların sevilen yarışması Aslı Hünel İle Gelin Evi programına katılacağını açıklayan kadının paylaşımı sosyal medyada viral oldu: 'Yeni gelinleri bu eve nasıl sokayım şimdi?' - Resim : 2

Çiğdem ayrıca programda daha önce bir yarışmacının evinin duvarında kablo gözüktüğü için diğer yarışmacılar tarafından eziklendiğini söyleyerek kendi evinin duvarında gözüken internet kablosunu gösterdi.

Çiğdem isimli kadın o videosunu ise 'Yepyeni evlerde oturan yeni gelinleri bu eve nasıl sokayım şimdi' diyerek paylaştı.