Canlı yayında gelen soru çıldırttı. 'Gavur keser gibi keserim onu' dedi programın sunucusu şoke oldu

Hafta içi canlı olarak yayımlanan 'Hayatta Her Şey Var' adlı programın konuğu emekli müftü Yusuf Kavaklı, seyircilerden gelen bir soruyu duyunca çileden çıktı. Programın sunucusu Nur Viral ise canlı yayında ne diyeceğini bilemedi.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayında gelen soru çıldırttı. 'Gavur keser gibi keserim onu' dedi programın sunucusu şoke oldu

Hafta içi her gün yayımlanan ve emekli müftü Yusuf Kavaklı'nın konuk olduğu, Nur Viral'in sunuculuğunu yaptığı programda ilginç anlar yaşandı.

Canlı yayında seyircilerin sorularını yanıtlayan Yusuf Kavaklı, bu kez gelen soruya çok sinirlendi.

Son programda seyircilerden gelen soruları yanıtlayan Kavaklı bir soruya çok sinirlendi ve 'RTÜK amca duyma bunu!' diyerek şoke eden sözler söyledi. Bir seyirci; 'Karımı aldattıktan sonra trafik kazası geçirdim, iflas ettim, anne ve babamı peş peşe kaybettim, kısacası yüzüm hiç gülmedi. Karımın ahı mı tuttu?' diye sordu.

BU BİR AHLAKSIZLIKTIR

MyNet'te yer alan habere göre Yusuf Kavaklı ise şöyle cevap verdi; 'Allah Kur'an'da diyor ki yeryüzünde yaptığınız fesatlıklar sizin elinizle yaptığınız işler yüzünden başınıza gelir. Dün bir film gösterdi hanım bana efendim bu ahlaksızlıktır.

Kendi gelininden çocuğu olmuş adamın. Ben onu çok aferdersin RTÜK amca lüften duyma bunu gavur keser gibi keserim onu. Evinde gelininle... Böyle bir toplumun başına her bela gelir. Böyle namussuzluk olur mu?' diyerek sert çıktı.

Nur Viral ise 'Allah korusun nerelere geldik değil mi? Neler var gerçekten' diyerek sitem etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin