Bomba etkisi yarattı: Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölüm fragmanı gündemde

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizi “Kızılcık Şerbeti” dün akşam ekrana gelen bölümüyle yine zirvedeki yerini alırken, yeni bölüm fragmanı bünyede bomba etkisi yarattı. 

Google Haberlere Abone ol
Bomba etkisi yarattı: Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölüm fragmanı gündemde

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen diziKızılcık Şerbeti” dün akşam ekrana gelen bölümüyle yine zirvedeki yerini alırken, yeni bölüm fragmanı bünyede bomba etkisi yarattı. 

Kızılcık Şerbeti; AB grubunda 12.09 izlenme oranı ile 31.71 izlenme payı, ABC1 20+’da 10.96 izlenme oranı ve 26.39 izlenme payı, Total grubunda 9.04 izlenme oranı 21.87 izlenme payı alarak ilk 100 program arasında tüm rakiplerini geride bırakarak birinci oldu. Sosyal medyada her hafta olduğu gibi yankı bulan dizi; Kızılcık Şerbeti etiketi ile yaklaşık 6 saat, Doğa 4 saat, Kıvılcım 4 saat, ve Nilay 7 saat X’in TT listesinde yer alarak Cuma gününe damga vurdu.

MUSTAFA, NİLAY’A BOŞANMA DAVASI AÇTI!

Kızılcık Şerbeti’nin dün akşam ekrana gelen bölümünde; şirkette düzenlediği yönetim kurulu toplantısıyla yeni başkan seçilen Ömer, yaşadığı vicdan azabıyla otele gittiğinde Abdullah'ı yerde baygın buldu. Kalp krizi geçiren Abdullah, ameliyatın ardından gözlerini açtığında tüm ailesini karşısında buldu. Abdullah, taburcu olduğunda iyileşme süreci için Pembe'nin isteğiyle eve döndü. Doğa'dan, Abdullah'ın haberini alan Alev ilk uçakla İstanbul'a geldi. Abdullah'ın evine döndüğünü öğrenen Alev ona ulaşmaya çalıştığında telefonu açan Pembe oldu. Pembe'nin hakaretine uğrayan Alev, Doğa'dan yardım isteyerek Abdullah'la konuşabildi. Alev'le Abdullah'ı telefonda konuşturan Doğa, Pembe'ye yakalandı. Bu olay Doğa ve Fatih arasında büyük bir tartışma yaşanmasına neden oldu. Fatih, Doğa'ya anlaşmalı boşanmayı ve Cemre'nin velayetini vereceğini söyledi. Beklenmeyen bu gelişme ekran başındaki izleyenleri şoke etti. Alev'e de olanları anlatan Doğa bir karar aşamasına geldi.

Ertuğrul'un, Kıvılcım için kurduğu "Bir Kıvılcım Sen ol" derneğinin açılış gecesine Ömer ve Görkem de katıldı. Görkem’le yakınlaşmaya başlayan Ömer'in değişimi Kıvılcım’ın dikkatini çekti. Bölümde kız çocuklarının eğitimleri için mücadele veren Kıvılcım, bir genç kızın da okuması için bir anneye daha yardım eli uzattı.

Final sahnesinde ise nefesler tutuldu. Nilay'ın Zülkar'la konuşmasına şahit olan Mustafa aldatıldığına emin oldu ve boşanmaya karar verdi. Boşanma celbi eve geldiğinde zarfı açan Nilay şoke oldu. Boşanmak istediğini söyleyen Mustafa'nın yaptığı ağır konuşmanın ardından gözü yaşlı Nilay'ın “Çocuk senden değil!” itirafı geceye bomba gibi düştü.

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında; Mustafa’nın evden kovduğu Nilay, Nursema’ya gidiyor. Doğa’nın, Fatih’i sevdiğini söylediği tanıtımda Fatih’in annemi çiğneyemem sözleri dikkat çekiyor. Kıvılcım’a gelen meçhul bir kadının Ertuğrul için söyledikleri merak uyandırırken Umut, yaptığı yeni işi dolayısıyla tutuklanıyor. Abdullah’ın, Pembe ile boşanma davasının bir yıl süreceğini söylemesi üzerine Alev’in bitti demesi ve Pembe’ye gitmesi yeni bölüme dair merakı artırıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin