Bir platformdan daha 3 ay sonra ikinci zam. Euroleague, NBA ve La Liga maçlarını yayımlayan S Sport Plus aylık ve yıllık üyeliklere ikinci kez zam yaptı

Aralarında Euroleague, NBA, UFC ve La Liga gibi organizasyonların yayın haklarını bulunduran S Sport Plus platformu aylık ve yıllık abonelik ücretlerine zam yaptı. Platform en son 3 ay önce zam yapmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Bir platformdan daha 3 ay sonra ikinci zam. Euroleague, NBA ve La Liga maçlarını yayımlayan S Sport Plus aylık ve yıllık üyeliklere ikinci kez zam yaptı

Geçtiğimiz Eylül ayında üyelik ücretlerine zam yapan spor kanalı S Sport Plus üyelerine mail göndererek yıllık ve aylık abonelik ücretlerine zam yaptığını açıkladı.

Aralarında Euroleague, NBA, UFC ve La Liga gibi organizasyonların yayın haklarına sahip olan S Sport Plus üyelerine gönderdiği bir maille platformun ücretlerine 6 Şubat itibarıyla zam geleceğini duyurdu. Platform son zammını Eylül 2023'te yapmıştı.

Üyelere gönderilen "Fiyat Güncellemesi Hakkında" başlıklı e-mailde aylık 69,99 TL / yıllık 499,99 TL olan abonelik ücretinin aylık 99,99 TL / yıllık 699,99 TL'ye çıktığı belirtildi.

Kurum tarafından gönderilen elektronik postada şu ifadelere yer verildi: 

"Son dönemde maliyet yapısındaki değişkenlikler ve enflasyona bağlı artışlar nedeniyle, paket fiyatlarımızda güncellemeye gitmemiz gerekti. Hali hazırda kullanmakta olduğunuz S Sport Plus aylık paketinizin kullanım süresi sona erdikten sonra, 6 Şubat 2024 tarihi itibari ile yapılacak yenileme işlemlerinde güncel aylık paket satış fiyatı 99,99 TL (KDV dahil) üzerinden devamı sağlanacaktır."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin