Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun konusunda sessizliğini bozdu. Erdoğan'dan aşk itirafı geldi. Dava açacak mı?

Yılmaz Erdoğan’ın aşk yaşadığı iddia edilen Cansu Taşkın ile çekilen samimi görüntülerini Cansu Taşkın’ın kardeşi Elif Vurgun kişisel Instagram hesabından yayınlamıştı. Paylaşılan görüntülerden Yılmaz Erdoğan’ın haberinin olmadığı ve dava açacağı öne sürülmüştü. Yılmaz Erdoğan ilişki itirafında bulunarak dava konusunda açıklamada bulundu. İşte Erdoğan'ın o açıklaması...

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun konusunda sessizliğini bozdu. Erdoğan'dan aşk itirafı geldi. Dava açacak mı?

Manken Cansu Taşkın geçtiğimiz günlerde konuk olduğu bir programda Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını öne sürmüş ve Pınar Kerimoğlu’nun ‘’Yılmaz Erdoğan’la konuşmaların var, iddialar var. Yılmaz Erdoğan’ı duymak istiyorum, bu olaylar gerçek mi, bir aşk var mı aranızda?’’ sorusuna ‘’Olaylar evet gerçek. Hiçbir zaman özel hayatımı hiçbir yerde konuşmadım. Konuşmamaya da devam. Çünkü bu özeldir. Ne sosyal medyada ön planda tuttum ne de gazetecilerin önüne çıkıp açıklama yaptım. Hiçbir zaman konuşmadım. Sadece evet doğru haberler. Sorduğun için söyleyeyim. Sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık. Benim için çok değerli, çok özel bir insan. O kadar… Çok özel hayat konuşup o konulara girmek istemiyorum’’ yanıtını vermişti.

İki çocuk babası ve yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın kendisinden 25 yaş küçük olan Cansu Taşkın’ın magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalarının hemen ardından ise sosyal medyada ‘’öyle bir ilişki yok’’ iddiaları ortaya atılmıştı.

Cansu Taşkın’ın kız kardeşi Elif Vurgun da Cansu Taşkın ile Yılmaz Erdoğan’ın birlikte çekilen karelerini Instagram hesabından yayınlayarak ikilinin birlikteliğini tabiri caizse belgelemişti.

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun konusunda sessizliğini bozdu. Erdoğan'dan aşk itirafı geldi. Dava açacak mı?

Cansu Taşkın da Instagram hesabının hikaye bölümünden ‘’Değerli basın mensupları, birkaç gündür hakkımda Sn. Yılmaz Erdoğan’ı da ilgilendiren bir takım mesnetsiz yalan haberler yapılmaktadır. Maalesef doğru ve güvenilir bir bilgiye ulaşılmadan şahsımla görüşülmeden ya da Sn. Yılmaz Erdoğan ile de görüşülmeden, şüpheye dayalı yayınlar ve yorumlar yapılması yayın ahlakı ile bağdaşmamaktadır. Nitekim magazin dünyasında yapılmış olan bu tür mesnetsiz haberler, kamuoyunda gerçekmiş gibi algılanmakta ve dolayısıyla şahsım ve ailem mağdur olmaktadır. Özetle mesnetsiz bu tür yalan haberlere son verilmesini aksi takdirde ilgililer hakkında yasal yollara başvuracağımı kamuoyu ile paylaşmak isterim. Saygılarımla…’’ açıklamasını yapmıştı.

GÖRÜNTÜLER YILMAZ ERDOĞAN'DAN HABERSİZ Mİ ÇEKİLDİ?

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı iddiaları karşısında sessizliğini korurken bugün yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Elif Vurgun’un paylaştığı görüntülerden Yılmaz Erdoğan’ın habersiz olduğu ve Cansu Taşkın ile kardeşine dava açmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Ortaya atılan iddiaların ardından ise ilk açıklama Cansu Taşkın cephesinden geldi. Hakkında açılan herhangi bir dava olmadığını dile getiren ünlü manken, ‘yalan haber’ ve ‘iftira’ dedi.

Instagram hesabının hikaye bölümünden konuya ilişkin paylaşım yapan Cansu Taşkın şu ifadeleri kullandı:

‘’Değerli basın mensupları hakkımda Yılmaz Erdoğan tarafından şahsıma karşı dava açılacağı yönünde haberler yapılmaktadır. Hakkımda açılmış herhangi bir dava olmadığı gibi bu yönde çıkan haber içerikleri de mesnetsiz olup şahsımla hiçbir ilgisi yoktur. Bilgilerinize sunarım…’’

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun konusunda sessizliğini bozdu. Erdoğan'dan aşk itirafı geldi. Dava açacak mı? - Resim : 2

"GEÇTİĞİMİZ YAŞANMIŞ BİR İLİŞKİ"

Konuyla ilgili son açıklama Yılmaz Erdoğan'dan geldi. Erdoğan da Instagram hesabından açıklamada bulundu.

Yılmaz Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki 'garip' bir şekilde gündeme geldi. Artık bu konunun kapatılmasını rica ediyorum. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini
unutuyorum. Sevgilerimle...

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin