Ünlü şarkıcı Alişan hastaneye kaldırıldı; acil ameliyata alındı. Alişan'ın sağlık durumu hakkında açıklama

Ünlü şarkıcı Alişan, Eskişehir Sivrihisar'daki konserine giderken yolda fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tahlillerin ardından ünlü şarkıcının acil apandisit ameliyatı olmasına karar verildi. Alişan'ın ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcı Alişan hastaneye kaldırıldı; acil ameliyata alındı. Alişan'ın sağlık durumu hakkında açıklama

Hafta içi her gün TRT1 ekranlarında program yapan Alişan, konserlerine de hız kesmeden devam ediyor. 

Eskişehir Sivrihisar'daki konseri için yola çıkan Alişan, şiddetli karın ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 

Yapılan tahlillerin ardından ünlü şarkıcının acil apandisit ameliyatı olmasına karar verildi. Alişan, konserin ertelendiğini açıkladı.

ALİŞAN'DAN AÇIKLAMA

Instagram hesabından yaşadığı talihsiz olayı anlatan Alişan, "Sivrihisar konserine giderken sağ tarafımda dayanılmaz bir ağrıyla Bursa'da acile geldik. İlaçlı tomografi ve kan tahlili neticesi bugün apandisit ameliyatı olmam gerektiğini söyledi hocalarımız. Sivrihisar konseri bugün için kısmet olmadı maalesef. Acil ameliyat denmese vallahi geliyordum. Sözüm söz, ameliyat olur olmaz ne zaman isterseniz geleceğim" ifadelerini kullandı.

AMELİYATI GERÇEKLEŞTİ

Acıbadem Kozyatağı Hastanesi’ne başvuran ünlü sanatçı Alişan, hızlıca ameliyata alındı. Alişan'ın ameliyatının başarılı bir şekilde geçtiği öğrenildi.

ALİŞAN'IN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Metin Ertem, ünlü sanatçının ameliyat sonrası sağlık durumuna ilişkin olarak şu bilgileri verdi:

“Sanatçımız Alişan’ı akut apandisit tanısı ile saat 16:00’da ameliyata aldık. Ameliyat başarılı geçti. Sayın Alişan’ın genel durumu iyi. Tüm sevenlerine ve Alişan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin