Ünlü rapçi Sansar Salvo takma adlı Ekincan Arslan'dan ailesine şok suçlamalar. 'Banka hesaplarımı ele geçirdiler' iddiası

Sansar Salvo adıyla tanınan rapçi Ekincan Arslan, sosyal medya hesabından ailesini Adalet Bakanlığı'na şikayet etti. Sağlık Bakanlığı'ndan da kayıtları isteyen Arslan, "Ailem senelerdir epikiriz raporlarını kullanarak geçmişte yatırıldığım akıl hastanelerinden temin edilen, telefon kayıtlarımı ve banka hesaplarımı hukukçu kimliklerini kullanarak hukuk dışı şekilde elde etmektedir." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü rapçi Sansar Salvo takma adlı Ekincan Arslan'dan ailesine şok suçlamalar. 'Banka hesaplarımı ele geçirdiler' iddiası

Ünlü rapçi Sansar Salvo, X hesabından peş peşe çarpıcı paylaşımlar yaptı. Önce yatırıldığı akıl hastanesinde tehdit edildiğini söyleyen ve kamera kayıtlarının incelenmesini isteyen Sansar Salvo, ardından ailesini Adalet Bakanlığı'na şikayet etti.

Ünlü rapçi Sansar Salvo takma adlı Ekincan Arslan'dan ailesine şok suçlamalar. 'Banka hesaplarımı ele geçirdiler' iddiası

Ailesinin hukukçu kimlikleriyle kayıtlarını ve banka hesaplarını yasa dışı bir yolla elde ettiğini söyleyen rapçinin paylaşımları şöyle:

"Yumuşak odada her seferinde daha uzun süre bağlanmakla tehdit edilerek ve kollarım acı verecek şekilde bükülerek yatırıldığım hastanedeki kamera kayıtlarımın mümkünse incelenmesini istiyorum. Dilekçe de yazacağım Sağlık Bakanlığı'na. @saglikbakanligi"

"Ailem senelerdir epikiriz raporlarını kullanarak geçmişte yatırıldığım akıl hastanelerinden temin edilen, telefon kayıtlarımı ve banka hesaplarımı hukukçu kimliklerini kullanarak hukuk dışı şekilde elde etmektedir. @adalet_bakanlik"

"İki hukukçu işkenceye yakın muamele gördüğüm hastanedeki durum karşısında hastane prosedürüdür diyerek hiçbir şey yapmadı. Hastaneye ödenen ücreti de 140000 TL kadar yüksek söyledi babam Av. Gazi Arslan. @adalet_bakanlik"

"PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM"

"İntihar ettiğim güne dair raporu gittim aldım. Paylaşacağım. Triyaj raporunun arada kaynaması olağan bir durumdu. Orada 35.8 derece olan ateşi göstermemeniz lazımdı ne olur ne olmaz. Ne konuştuğunuzu duydum. Bu işin peşini sizi benim zırladığım gibi zırlatana kadar bırakmayacam o odada."

 Ünlü rapçi Sansar Salvo takma adlı Ekincan Arslan'dan ailesine şok suçlamalar. 'Banka hesaplarımı ele geçirdiler' iddiası - Resim : 2

HASTANE RAPORUNU PAYLAŞTI

"Hastaneyi ben terk etmek istedim de o triyaj yoğunluktan değil sizin müdahaleniz sonucu ortadan kayboldu. Konuştuklarinizi duydum orada."

 "O ZAMAN BİLE HAYATIMI HİÇE SAYDIN"

Sansar Salvo son olarak 10 yıl önce yaşadığı bir olaydan bahsetti:

"10 sene önce ambulansla gitmemiştik. O zaman bile hayatımı hiçe saydın, dayımı bekledin gelip beni götürsün diye. Ağzım daha köpürmeye baslamamıştı evden çıkarken. O vaziyet kayıtlarda yok. İşin gücün Allah'ın kitabın paran pulun tapun.."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin