Bir Çocuk Sevdim, Serçe Sarayı, Masumiyet, Seversin ve Ateş Kuşları gibi birçok başarılı projede yer alan oyuncu İlayda Alişan, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.
Ünlü oyuncu İlayda Alişan'dan nefes kesen tatil pozları! Beğeni yağmuruna tutuldu
Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu İlayda Alişan, yaz sezonunu erken açtı. Tatil için Bodrum'a giden ünlü oyuncunun tatil pozları dikkat çekti. Sosyal medya hesabından peş peşe pozlarını paylaşan Alişan, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle mest etti.
Uzun süredir Seda Sayan ile Sinan Engin'in oğulları Oğulcan Engin birlikte olan oyuncu İlayda Alişan'ın sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu son paylaşımıyla adeta nefes kesti.
YAZ SEZONUNU AÇTI
Son olarak Piyasa adlı dizide başrol oynayan İlayda Alişan, yaz sezonunu Bodrum'da açtı. Sosyal medya hesabından tatilden karelerini paylaşmayı ihmal etmeyen Alişan, sahil kenarında objektif karşısına geçti.
İskelede verdiği pozları da takipçilerinin beğenisine sunan ünlü oyuncu, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle mest etti. Ünlü oyuncunun kahverengi bikinisi ve lacivert renkli havlu elbisesi sosyal medyada büyük ilgi gördü.