Ünlü isme sokak ortasında gasp şoku! Didem Kınalı sosyal medya hesabından paylaştı

Ünlü oryantal Didem Kınalı, köpeğiyle dışarıya çıktığında sokak ortasında gasp edildiğini ve bir adamın gelip elinden telefonu aldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isme sokak ortasında gasp şoku! Didem Kınalı sosyal medya hesabından paylaştı

Ünlü oryantal Didem Kınalı, köpeğiyle dışarıya çıktığında sokak ortasında gasp edildiğini ve bir adamın gelip elinden telefonu aldığını söyledi. O anları korku içinde anlatan dansçı, daha sonra telefonunu çalanların polisler tarafından bulunduğunu anlattı.

Dansözlükle tanınan ancak şimdilerde şarkıcılığa soyunan Didem Kınalı, sosyal medya hesabından gasp edildiğini duyurdu.

70 BİN LİRALIK TELEFONU GASP EDİLDİ

İbo Show programıyla ünlenen ve yıllarca oryantal olarak geçimini sürdüren Didem Kınalı, bir süre önce meslek değiştirerek şarkıcılığa soyundu. Sosyal medyada oldukça aktif olan Kınalı, son paylaşımıyla korkunç bir olayı anlattı.

EKİPLERE SİTEM ETTİ

Önceki gece köpeğiyle dışarı çıktığını söyleyen oryantal, bir adamın gelip elindeki telefonu aldığını söyledi. Bıçaklanma korkusuyla hırsızla dövüşmeyen Kınalı, korku dolu anlarını takipçileriyle paylaştı.

Telefonu çalınan Kınalı, ekipleri arayarak onlardan yardım istedi. Sabah kalktığında ekiplerin olay yerine gelmediğini, herhangi bir incelemede bulunmadığını dile getiren Kınalı "Olan 70 bin liralık telefonuma oldu" diyerek ekiplere serzenişte bulundu.

Daha sonra ekiplerce arandığını ve hırsızların bulunduğunu söyledi. 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin