Ünlü astrolog açıkladı, para yağacak yarın başlıyor: Dünyada bir defter kapanıyor, bunları yapanlar paraya para demeyecek adeta yağacak!

Yorumları ve tahminleriyle dikkat çeken ünlü astrolog Nuray Sayarı, 20 Mart tarihinden itibaren yeni bir dönemin başladığını ve adeta tüm dünyada bir defterin kapanıp diğerinin açılacağını açıkladı. 20 Mart 2024 tarinden itibaren yeni bir yıla girileceğini söyleyen Nuray Sayarı, müjdeli haberleri bir bir sıraladı. Ünlü astroloğun dediklerini yapanlar paraya para demeyecek, adeta yağmur gibi yağacak.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü astrolog açıkladı, para yağacak yarın başlıyor: Dünyada bir defter kapanıyor, bunları yapanlar paraya para demeyecek adeta yağacak! - Resim: 1

Yaptığı açıklamaların yanı sıra özel hayatı ile de sık sık gündeme gelen ünlü astrolog ve yazar Nuray Sayarı, Hayatta Her Şey Var adlı programda yaptığı açıklamalarıyla adeta gündeme bomba gibi düştü.

Nuray Sayarı bu yıl taşların yerinden oynayacağını söyledi. Sayarı'ya göre 20 Mart tarihinden itibaren iyi insanların kazanacağı, kötü insanların ise kaybedeceği bir dönem başlıyor. Nuray Sayarı'dan cüzdanları parayla dolduracak ritüel yapımı ve astrolojiye dair çok önemli açıklamalar geldi.

Astrolog Nuray Sayarı, "Müjdelerle geldim. Bu hafta çok önemli bir hafta. Zaten önümüzdeki hafta yılın ilk ay tutulmasını yaşayacağız tutulma olmadan 3 ay önce, olduktan 3 ay sonra etkilerine geçiş yaptık. Haftaya öyle bir başladık ki ayın yengeç burcundaki seyriyle giriş yaptık özellikle ayın yengeç burcundaki seyriyle giriş yapmamız evimiz, ailemiz, yuvamız milli değerlerimiz, iç meselelerimiz ve güven ihtiyacımız ile haftaya giriş yaptık. Türkiye'nin yükselen burcuna denk geldiği için ayın yengeç burcundaki seyri dolayısıyla ülkemizi ilgilendirecek konuların mevzuların hafta boyunca ön planda olacağı bir hafta yaşayacağız bu hafta özellikle. Halkı ilgilendiren önemli meselelerin devrede olacağı bir hafta yaşayacağız." dedi.


Kaynak: Medyatava Haber Merkezi