Türkan Şoray'dan bomba sevişme sahnesi itirafı: İnanılmaz bir sevişme sahnesi

Müjdat Gezen'in programına konuk olan Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray, çarpıcı itiraflarda bulundu. 'Türkan Şoray Kanunları' ile nam salan usta oyuncu sevişme sahnesini kabul etmeyince yerine Müjde Ar'ın getirildiğini itiraf etti.

Google Haberlere Abone ol
Türkan Şoray'dan bomba sevişme sahnesi itirafı: İnanılmaz bir sevişme sahnesi

Müjdat Gezen'in programına konuk olan Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, çarpıcı itiraflarda bulundu. 'Türkan Şoray Kanunları' ile nam salan usta oyuncu sevişme sahnesini kabul etmeyince yerine Müjde Ar'ın getirildiğini itiraf etti.

Sultan, Vesikalı Yarim, Dila Hanım, Selvi Boylum Al Yazmalım gibi efsane yapımlarda rol alan Türk sinemasının Sultanı Türkan Şoray, Müjdat Gezen'e konuk oldu.

"İNANILMAZ BİR SEVİŞME SAHNESİ..."

Atıf Yılmaz'ın filmi Mine'de Cihan Ünal ile başrolde rol alan Türkan Şoray, "Mine'de bütün mesele bir sahne var oraya geliyor. Kadını delirtiyorlar, onla oldun bizle de ol falan diye... Baskı maskı derken yazarın evine gidiyor seninle beraber olmak istiyorum diyor. Ondan sonra müthiş bir sevişme sahnesine..." dedi.

Gezen'in "Kim oynuyordu?" sorusuna Türkan Şoray "Ondan sonra kocam oldu" dedi. 

Türkan Şoray daha sonra ise "Atıf Yılmaz'a içimden öldüreceğim seni diyorum. Hadi tamam artık, kavga dövüş o sahneler çekildi sevişme sahneleri çekildi. Türkan Kanunları kendiliğinden feshettik" dedi.

Ah Güzel İstanbul filminden bahseden Türkan Şoray, senaryoya bayıldığını söyleyerek "Bir sahne var Kadir İnanır seferden geliyor ama inanılmaz bir sevişme sahnesi... Yapamam diyorum... Sonra Müjde Ar oynadı ve o filmle patladı" dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin