Tuana yorumu sosyal medyayı salladı! Eren Karayılan'a yorum yağdı: Levent Yüksel'den bile iyi söylemeyi nasıl başardın?

Sosyal medya fenomeni Eren Karayılan, ünlü şarkıcı Levent Yüksel'in "Tuana" şarkısını yorumladı. Karayılan'ın bu yorumu sosyal medyayı salladı.

Google Haberlere Abone ol
Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Şarkıcı Levent Yüksel'in efsaneleşen şarkısı 'Tuana'yı, sosyal medyada çektiği videolar ve söylediği şarkılarla tanınan Eren Karayılan söyledi.

Genç fenomen dönem dönem sokak sanatçılarıyla şarkı söylemesinin yanı sıra, ünlü isimlerle çektirdiği selfie fotoğraflar ile de tanınıyor. O performansa sosyal medya kullanıcı beğeni ve yorum yaparken, gencin şarkılarını sadece Tiktok'ta söylemek zorunda kalmasından duyduğu üzüntüyü dile getirenler de oldu.

Bazı kullanıcılar, "Bu şarkıyı Levent Yüksel'den bile daha iyi söylemeyi nasıl başardın" diye sordu. 

2021 yılında bir sosyal medya uygulamasında yaptıkları canlı yayın sırasında gelen 'Andımızı okur musun?' sorusuna 'Andı ne lan?' cevabı ile fenomen olan Eren Karayılan, daha sonrasında hayat hikayesi ve müthiş sesiyle sık sık gündeme gelmeye başlamış ve yüz binlerce takipçiye ulaşmıştı. Eşsiz bir sese sahip olan Eren Karayılan, fenomen olduğu dönemde hayat hikayesi ile de insanları büyük bir hüzne boğmuştu.