Taylor Swift İstanbul'a geliyor: Stadyum konseri için anlaşma sağlandı, birçok dünya starı İstanbul yolunda!

Müzikseverlere müjde verildi. Dünyanın en önemli yıldızları İstanbul'da stadyum konseri vermeye hazırlanıyor. Biletlerin ön satışı 20 Kasım'da başlayacak, müzikseverler stadyumda Taylor Swift ve Jay Z gibi starları izleyecek.

Google Haberlere Abone ol
Taylor Swift İstanbul'a geliyor: Stadyum konseri için anlaşma sağlandı, birçok dünya starı İstanbul yolunda!

Müzikseverlere müjde verildi. Dünyanın en önemli yıldızları İstanbul'da stadyum konseri vermeye hazırlanıyor. Biletlerin ön satışı 20 Kasım'da başlayacak, müzikseverler stadyumda Taylor Swift ve Jay Z gibi starları izleyecek. İstanbul'da düzenlenecek olan stadyum konserleri için anlaşma sağlandı.

Festivalin organizatörü Özcan Ertaş, aralarında ünlü müzik ikonları Taylor Swift ve Jay-Z'in de bulunduğu yıldız isimlerle Türkiye'de konser anlaşmaları imzaladıklarını duyurdu.

20 KASIM'DA SATIŞA SUNULACAK

Sabah'ta yer alan habere göre, biletleri 20 Kasım'da ön satışa çıkacak konserler, 2025 Şubat'ta gerçekleşecek. Ertaş, konserlerle ilgili şunları söyledi: "Türkiye'nin müzik sahnesini uluslararası arenada güçlendirmek ve sanatseverlere unutulmaz deneyimler sunmak istiyoruz. Taylor Swift, Jay-Z gibi dünya starlarını Türkiye'de ağırlayarak müzikseverlere eşsiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz. Sahne için yurt dışından 200 TIR'lık ekipman gelecek. Bu konserler, Türkiye'nin kültürel zenginliğini ve müzikal çeşitliliğini dünya ile buluşturacak."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin