Survivor All Star kaosla başladı: Biberonunu getirdim. Bütün yarışmacılar kavga etti: Acun Ilıcalı'nın aracı gündem oldu

Survivor 2024 All Star'ın ilk bölümü dün akşam TV8'de ekrana geldi. Birbirinden güçlü rakiplerin karşılaştığı efsane yarışmada daha ilk bölümden herkes birbirine girdi. 

Google Haberlere Abone ol
Survivor All Star kaosla başladı: Biberonunu getirdim. Bütün yarışmacılar kavga etti: Acun Ilıcalı'nın aracı gündem oldu

Survivor 2024 All Star'ın ilk bölümü dün akşam TV8'de ekrana geldi. Birbirinden güçlü rakiplerin karşılaştığı efsane yarışmada daha ilk bölümden herkes birbirine girdi. 

Acun Ilıcalı, birbirinden güçlü isimlerin bir araya geldiği yarışmada geçen sene oyuna giremeyen iki yedek yarışmacının bu sene takımlara direk olarak gireceğini açıkladı. Kardeniz ve Yaman, yedek yarışmacılar oldu.

Acun Ilıcalı ayrıca ilk ödülde kaybedenin bir adaya gideceğini, adada hiçbir şeyin olmayacağını ve 2 gün boyunca orada kalacağını söyledi.

Halat çekme oyununda Nagihan halat çekerken yere düştü. Mavi takımdan Seda ise oyun sonunda "Yatıyorsun orada" diyerek Nagihan'a çıkıştı. Nagihan ise "Ayağım kaydı, hasta. Seda kendi takımına bak, adamı çileden çıkartma" sözleriyle bağırdı.

Oyunda ayrıca Turabi ve Özgür ile Yaman ve Poyraz da karşı karşıya geldi. Oyunu Poyraz ve Yaman kazandı. Poyraz'ın yaptığı sevinç sonrası Turabi'nin "İlerleyen zamanda görüşeceğiz" demesinin ardından Poyraz, "İlk oyundan başladı, gel" deyince ortalık karıştı. İki yarışmacı birbirlerinin üstüne yürüdü.

ACUN ILICALI YARIŞMACILARA NET BİR DİLLE UYARIDA BULUNDU

Turabi, Poyraz'a "O aldığın steroidler bitince dibime çökeceksin. Steroid bebeği. Sana saygıyı öğreteceğim. Senin biberonunu, emziğini getirdim. Bana efendiliği öğretecek son adamsın" diyerek bağırdı. 

Turabi, bir oyunluk dışarıya çıkarıldı. Acun Ilıcalı ise iki yarışmacıyı da uyardı.

DOĞUKAN MANÇO: TURABİ İLE BENİM DE ALIP VERECEĞİM VAR

Doğukan Manço ise "Bugün Poyraz ile Turabi arasında bir olay oldu. Aslında onun ucu bana da dokunuyor. Şimdi Poyraz maçtan sonra haklı çünkü Turabi buraya gelmeden önce hepimize çok ağır zemin yaptı. Bana da yaptı. Fark şu, Poyraz bence oyunda yapacağını yaptı, abarttı, Turabi de saçmaladı. Turabi ile benim de daha alıp vereceğim var. Benim de çok ciddi hesaplayacağım günlerim gelecek ama sahada olması lazım. Ben zamanımı bekliyorum" ifadelerini kullandı. 

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA DA KAVGA

Dokunulmazlık oyununda Sercan yarışırken sakatlandı. Hakan, Sercan'ın yanına gidip ilgilendi. 

O sırada Turabi, Hakan'a oradan uzaklaşmasını emredince Hakan ile Turabi arasında gerginlik yaşandı.

Survivor All Star kaosla başladı: Biberonunu getirdim. Bütün yarışmacılar kavga etti: Acun Ilıcalı'nın aracı gündem oldu

Dokunulmazlık oyununda kadınlar mücadelesini mavi takım 8-6 kazandı. Erkeklerde de 8-5'lik skorla mavi takım kazandı. Böylelikle erkekler ve kızlarda dokunulmazlığın ve ödülün sahibi 2-0'lık skorla mavi takım oldu.

Acun Ilıcalı dokunulmazlık konseyinde yeni kuralları şu ifadelerle açıkladı:

"Aynı sakatlıktan sadece erkekler ya da kadınlar 1 eleme haftasında muaf olabiliyorsunuz. Ancak ondan sonraki eleme de o durumda aynı bölgenin sakatlığı dikkate alınmıyor ve sakatlık bu derecede uzunsa da o yarışmacıyla vedalaşmak zorunda kalabiliyoruz. Sakatlık çok çok önemli, zafere giden yolda sakatlık yüzünden veda yaşamamanızı diliyoruz. Mühim olan kendini paralayarak o oyunu kazanmak değil sezonu bitirmek.

Öte yandan şunu unutmayın. Aldığınız her galibiyet Survivor'daki kaderinizi belirleyecek. Çünkü eleme oyunlarında, düellolarda atışlar seçilirken, her zaman cebinizde bir yüzdeniz olacak. Survivor'ın başladığı günden beri yüzdeniz. O yüzde size atış seçiminde avantaj sağlayacak. O yüzden toplam galibiyet oranınız sizin adeta kimlik kartınız Survivor'da ve çok kritik yerlerde bu etkili olacak. Onun dışında her günün birincisi ertesi günün kaptanı olacak. Takımın kritik anında eğer itilaf olursa o karar verecek, kimin bestofflara bayraklara çıkacağına. Onun dışında oylamalarda eşitlik olursa, kaptanın dokunulmazlığı yok ama oylama eşit olursa kaptanlar kimin aday olduğuna karar verecek."

İLK ELEME ADAYI 

Sezonun ilk oylamasını yapan kırmızı takımdan Doğukan eleme potasına girdi. Survivor'da ilk eleme adayı Doğukan Manço oldu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin