Survivor All Star 2024 yarışmacısı Hakan Hatipoğlu son 4'e kalacak isimleri açıkladı. Hatipoğlu, Survivor finalinin İstanbul'da yapılacağını duyurdu

Survivor All Star 2024'te mavi takımda yarışan Hakan Hatipoğlu geçtiğimiz ay adaya veda etmişti. Hatipoğlu, konuk olduğu bir Youtube kanalında Survivor ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Survivor finalinin İstanbul'da yapılacağı bilgisini veren Hatipoğlu son 4'e kalacak isimleri de sıraladı.

Google Haberlere Abone ol
Survivor All Star 2024 yarışmacısı Hakan Hatipoğlu son 4'e kalacak isimleri açıkladı. Hatipoğlu, Survivor finalinin İstanbul'da yapılacağını duyurdu

Survivor All Star 2024 tüm heyecanıyla devam ediyor. Geçtiğimiz ay adaya veda eden tecrübeli isim Hakan Hatipoğlu, spiker Asena Kılıç'ın Youtube kanalında yayınlanan Meslek Sırrı isimli programa konuk oldu. Hatipoğlu, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Keşke kalabilseydim" diyen Hatipoğlu omzunda yırtıklar olduğunu birkaç hafta içerisinden ameliyat olacağını söyledi.

Survivor'da hiçbir şeyden haber alamamanın duygusal boşluk yarattığını belirten Hatipoğlu bir de sakatlık yaşanması durumunda daha fazla bir düşüş yaşandığını dile getirdi, "Ben iki ay sakatlıkla mücadele ettim." dedi.

Hatipoğlu şu açıklamaları yaptı:

Bu sene 10 kilo verdim. Bugüne kadar her survivorımda 15-18 kilo verdim. Zaten bu kiloları verdiysem aç kalıyoruz demektir. Her yer tuvalet. Ormanın içerisine 20 metre ilerleyip yapıyorsunuz. İlkel şartlara alışınca her şey normal geliyor. Açıkçası orada ilk insan gibiyiz.

Survivor All Star 2024 yarışmacısı Hakan Hatipoğlu son 4'e kalacak isimleri açıkladı. Hatipoğlu, Survivor finalinin İstanbul'da yapılacağını duyurdu

'ACUN ILICALI BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ, YALAN SÖYLEMEK İSTEMEDİM"

Yaptığı iletişim ihlalini ve aldığı cezayı ilk kez açıklayan Hatipoğlu şöyle devam etti:

Brezilya seyahatinde iletişim ihlalim oldu. Oradaki barmen konuşup onun telefonunu istedim. Eşimi aradım. Bu olayı anlattığım birkaç kişi vardı. Sonra bu Acun abiye (Acun Ilıcalı) gitmiş. Ben inkar etsem orada hiçbi görüntü delil yok. Ama inkar etmek istemedim. 5-10 saniye kıvrandım. Acun abi benim için çok kıymetli. Onun gözüne bakarak yalan söylemek istemedim. "Evet yaptım" dedim. Kızımı özlediğim için aramıştım. O da ceza verdi bana. 3 ödülden yararlanamama cezası aldım.

Acun Ilıcalı deyince aklıma ilk gelen şeyler; güven ve vefadır.

Survivor All Star 2024 yarışmacısı Hakan Hatipoğlu son 4'e kalacak isimleri açıkladı. Hatipoğlu, Survivor finalinin İstanbul'da yapılacağını duyurdu - Resim : 2

OGEDAY, SEDA, NEFİSE VE BATUHAN...

Survivor All Star 2024'ün finali hakkında konuşan Hatipoğlu şunları söyledi:

Bu sene SMS yok, seyirci belirlemiyor. Bu sene performans ağırlıklı bir şampiyon bekleniyor. Ogeday, Seda, Nefise ve Batuhan şu an düşündüün son 4'lü.

İstanbul'da çok büyük bir yerde, şölen gibi parkur şov olacak. Bu sene çıkacaklar birbileri ile çata çat yarışacaklar. Oradan bir şampiyon çıkacak. Finali orada 15-20 bin kişi izleyecek.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin