Sinan Engin tv100'de Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti'ne konuk oldu. Güldürmeyen fıkrası programa damga vurdu

Spor yorumcusu Sinan Engin Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti’nin bu haftaki konuğu oldu. Programda 'Temel fıkrası' anlatan Sinan Engin'in fıkrasına kimse gülmeyince herkes birbirine baktı. Şükrü Dudu ise sonrasında 'Bitti mi' diye sordu. tv100 ekranlarına o anlar damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Sinan Engin tv100'de Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti'ne konuk oldu. Güldürmeyen fıkrası programa damga vurdu
Sosyal Medya

Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti programına bu hafta Spor Yorumcusu, Eski Futbolcu ve Menajer Sinan Engin konuk oldu. Dudu sordu; Sinan Engin yanıtladı.

Futbol hayatının başlangıç dönemlerinden bahseden Engin 10 yaşındayken Beşiktaş Futbol Okulu’na başladığını, 16-17 yaşlarında A Takımı çıktığını ve sonrasında futbol yöneticilikle devam ettiğini söyledi.

Oturduğu mahallede Kartalspor'un hocası tarafından keşfedildiğini söyleyen Engin'in 'Temel fıkrası' bölüme damga vuran anlardan biri oldu.

“MUHABBETE DALDIK, KAFAYI KESTİN”

Sinan Engin’in “Oğlum, ne yapıyorsun sen de şaka maka her şeyi kestin. O kadar kesilmez ki” sözleri renkli anlara sahne oldu.

SİNAN ENGİN’DEN ICARDI’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Galatasaray’da gösterdiği performansla adından söz ettiren Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icari’den övgü dolu sözlerle bahseden Sinan Engin, “İnsanların sosyal eğlencesi futbol, taraftarı mutlu etmen lazım. Adam gidiyor Icardi’yi alıyor, büyük para ama karşılığını aldı. Icardi, çok iyi bir futbolcu. Dolayısıyla Beşiktaş’ın Şenol Güneş’le şampiyon olduğu kadrosuna bak; kadrosunda kimler vardı? Aboubakar, Talisca, Mario Gomez, Pepe, Adriano… Niye bunlar alındı bunlarla şampiyon olundu. İyi futbolcuyla şampiyon olunur. Dolayısıyla Fenerbahçe ve Galatasaray bunun karşılığını alıyor” ifadelerini kullandı.

SİNAN ENGİN’İN GÜLDÜRMEYEN ANISI

Sinan Engin, Berber Muhabbeti’nde meşhur ‘Temel fıkrası’ anlattı. O anlar programda eğlenceli anlara sahne oldu. Fıkranın ardından herkes birbirine bakarken; Şükrü Dudu ‘Bitti mi?’ diye sordu. O anlar Berber Koltuğu’nda adeta kahkaha tufanı oluşturdu.


Z kuşağının kendisi sevmesi hakkında yorumlarda bulunan Sinan Engin, “Mütevazi olacaksın, mütevazi insandan zarar gelmez. Benim program yaptığım arkadaşlarım daha sert eleştiriyorlar. Kendin duymak istemediğin şekildeki kelimeleri, insanlara duyurmayacaksın” ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYONLUK YARIŞI FENERBAHÇE VE GALATASARAY ARASINDA GEÇER"

Fenerbahçe’nin bu sene iyi bir takım kurduğunu ifade eden Engin, ligdeki şampiyonluk yarışının Fenerbahçe ile Galatasaray arasında geçeceğini söyleyerek, şu ifadelere yer verdi:

Bu sene iyi takım kurdular ama defanstaki sakatlıklar Fenerbahçe’nin canını sıktı. Bu lig, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında geçecekmiş duruyor ama Beşiktaş’ın Ocak ayında yapacağı transferlerle bu yarışın içine gireceğini düşünüyorum.

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin