Sezen Aksu'dan korkutan görüntü! Hastane künyesi sevenlerini endişelendirdi

Emel Müftüoğlu, "Yiyerek zayıflama metotlarını öğretiyor" notunu düşerek Sezen Aksu'nun iki ekmeği aynı anda yemek isterken ortaya çıkan görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafta Aksu'nun bileğindeki hastane bandı görenleri korkuttu.

Google Haberlere Abone ol
Sezen Aksu'dan korkutan görüntü! Hastane künyesi sevenlerini endişelendirdi

Emel Müftüoğlu, "Yiyerek zayıflama metotlarını öğretiyor" notunu düşerek Sezen Aksu'nun iki tostu aynı anda yemek isterken ortaya çıkan görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafta Aksu'nun bileğindeki hastane bandı görenleri korkuttu.

Uzun süredir sahnelerden de magazin gündeminden de uzak bir yaşam sürdüren efsane sanatçı Sezen Aksu, Emel Müftüoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda görüldü.

Minik Serçe ile buluşan Emel Müftüoğlu, Instagram hesabından bir kare paylaştı. 

İki elinde de tost olan ve ikisini de yemek isteyen Sezen Aksu'nun o anlardan bir karesini paylaşan Müftüoğlu, "Yiyerek zayıflama metotlarını öğreten Sezen Aksu'm" notunu düştü.

Aksu'nun fotoğrafı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken bileğindeki hastane künyesi sevenlerini çok korkuttu.  

Sezen Aksu'dan korkutan görüntü! Hastane künyesi sevenlerini endişelendirdi

Onur Akay, Sezen Aksu’nun 1 milyonda yaklaşık 10-15 kişide görülen Cushing Sendromuna yakalandığını açıkladı.

 Akay, Sezen Aksu’nun 1 milyonda yaklaşık 10-15 kişide görülen Cushing Sendromuna yakalandığınıı şu sözlerle duyurdu:

“Sezen Aksu, 1 milyonda yaklaşık 10-15 kişide görülen hatta Türkan Şoray’da da olan Cushing Sendromu rahatsızlığına yakalandı. Hormonal bir bozukluk olan bu rahatsızlık ile ilgili hastanedeydi. O fotoğraf hastanenin kantininde çekilmiş. Aksu, aynı zamanda Check-up yaptırdı ve tüm sonuçları çok iyi çıktı ama Cushing Sendromu önemli bir rahatsızlık ve hayatını kaybedenler oluyor. Büyük sanatçımıza bu rahatsızlığından dolayı acil şifalar ve sağlıklı uzun ömürler dilerim.” 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin