Serenay Sarıkaya ve Mert Demir tatilden döndü! Havalimanından ayrı ayrı çıkan ikilinin aşkı kanıtlandı

En son Kıvanç Tatlıtuğ ile Aile dizisinde başrolü paylaşan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın adı uzun süredir yeni yeni tanınan şarkıcı Mert Demir ile anılıyor. Haklarında çıkan aşk iddiaları karşısında sessiz kalan ancak sosyal medyada sık sık birbirlerine yorum yapan ikili, baş başa gittikleri Milano tatili dönüşü görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir tatilden döndü! Havalimanından ayrı ayrı çıkan ikilinin aşkı kanıtlandı

Serenay Sarıkaya'nın adı uzun süredir yeni yeni tanınan şarkıcı Mert Demir ile anılıyor. Haklarında çıkan aşk iddiaları karşısında sessiz kalan ancak sosyal medyada sık sık birbirlerine yorum yapan ikili, baş başa gittikleri Milano tatili dönüşü görüntülendi.

En son Kıvanç Tatlıtuğ ile Aile dizisinde başrolü paylaşan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın bir süredir şarkıcı Mert Demir ile birlikte olduğu iddia ediliyor. 

SESSİZ KALDILAR

Muhabir Online'da yer alan habere göre, Türkiye'ye birlikte gelen ikiliden Serenay Sarıkaya, basın mensuplarının olduğunu görüne sevgilisi Mert Demir'i valiz kısmında beklemesi konusunda uyardı. Valizlerini aldıktan sonra havalimanından çıkan Sarıkaya, basın mensuplarının ısrarlı sorularına rağmen özel hayatı hakkında konuşmak istemedi. Güzel oyuncudan 15 dakika sonra çıkış yapan Mert Demir de sorulara cevap vermeyerek "Teşekkür ederim" deyip uzaklaştı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin