Sefo olarak tanınan ünlü isim Seyfullah Sağır, kamuoyunda Reynmen olarak bilinen Yusuf Aktaş ile birlikte 2021 yılında 'Bonita' şarkısında düet yapmıştı. Parçanın klibinde de birlikte yer alan ikili davalık oldu.
"KLİBİN MASRAFLARINI BEN ÖDEDİM"
Sefo, Reynmen'e Bonita şarkısından gelir alamadığı gerekçesiyle dava açtığını duyurdu. Şarkının söz yazarı olan Sefo, Instagram hesabından yaptığı açıklamada klibin masraflarını da kendi cebinden ödediğini söyledi.
"2.5 YILDIR TEK BİR ÖDEME ALMADIM"
Sefo, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
"İşlerin bu noktaya gelmesinden dolayı üzgünüm. Böyle planlamamıştık, böyle konuşmamıştık, ama böyle oldu. 2,5 senedir, sözlerini yazıp söylediğim, klibini bile kendi cebimden çektiğim 'Bonita' şarkısının gelirlerinden tek bir ödeme almadım.
"HAKTAN BAHSEDERLER AMA EN İYİ ONLAR YER"
Yeri gelince haktan hukuktan bahsederler ama en iyi onlar yer. 3-5 ne kadar olduğunu bilmiyorum ve umurumda da değil. Bu mafyavari 'gelirlere çökme' tavrına karşı elimden gelen hukuki her şeyi yapacağım."