Şaşırtan istek. Erkan Özerman'ın vasiyeti ortaya çıktı: Bu kadar maskaralığı istemem

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti. Özerman'ın vasiyeti ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Şaşırtan istek. Erkan Özerman'ın vasiyeti ortaya çıktı: Bu kadar maskaralığı istemem

Ünlü prodüktör ve organizatör Erkan Özerman , bir süredir kanser ile mücadele ediyordu. Özerman, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Özerman'ın vefatını Film-San Vakfı duyurdu. Açıklamada, "Film-San Vakfı'nın kurucularından organizatör Erkan Özerman’a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun" denildi.

KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYORDU

2022 yılında pankreas kanseri tekrar nükseden ve karaciğerine yayılan Erkan Özerman, hastalığını şans eseri öğrendiğini anlatarak "Hayatımın sonunu yaşıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI

"Öldükten sonra yakılmak istiyorum" diyen Özerman, şu ifadeleri kullanmıştı: "Teşvikiye Camii'nde herhangi bir tören yapmayın, istemiyorum. Törensiz yolcu edin dedim. Çünkü o törenler o kadar kokteyl salonlarına benziyor ki insanlar orada birbirlerine kartvizitini verip randevulaşıyorlar ve televizyonlarda reklam yaptırıyorlar. Bu kadar maskaralığı ben istemem. Beni yaksınlar! Yakmasalar ne yapacaklar ki? Getirecekler annemin babamın mezarının içine koyacaklar."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin