Sahnede dans ederken yere düştü! Bozuntuya vermeden kalktı

Son olarak bakteriyel enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma alınan Madonna, sağlığına kavuştuktan sonra ertelenen dünya turnesine kaldığı yerden devam ediyor. Londra'da turnesine devam eden Madonna, gösteri esnasında sandalyeden düşerek herkesi korkuttu.

Google Haberlere Abone ol
Sahnede dans ederken yere düştü! Bozuntuya vermeden kalktı

Son olarak tehlikeli bakteriyel enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma alınan Madonna, sağlığına kavuştuktan sonra ertelenen dünya turnesine kaldığı yerden devam ediyor. Londra'da turnesine devam eden Madonna, gösteri esnasında sandalyeden düşerek herkesi korkuttu.

Dünya turnesinden önce bakteriyel enfeksiyon geçiren ve yoğun bakımda tedavi altında olan Madonna, sağlığına kavuşur kavuşmaz turneye başladı.

DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKTI

Tedavisisinin ardından dünya turnesine Londra'da başlayan ünlü şarkıcı, sahnede korkutan bir kaza geçirdi. ABD'nin Seattle şehrinde konser veren şarkıcı, "Open Your Heart" şarkısı sırasında sandalyede otururken dansçısı da onu çekmeye çalıştı. Şarkıcıyı çeken dansçının ayağı takılınca ikisi de yere düştü. Kısa sürede toparlanan Madonna, düştüğü yerden kalkıp şarkısına devam etti.

Pop müziğin kraliçesinin sahnedeki profesyonelliği takdir gördü.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin