Ricky Gervais yıllar önce iğrenç skandalından bahsetmiş: Epstein olayını açık açık anlatınca ünlü isimlerin suratı dikkat çekti

Pedofili suçlamasıyla tutuklanan ve ardından cezaevinde intihar ettiği söylenen Jeffrey Epstein, ünlü isimlerin de olaya dahil olduğunun anlaşılmasıyla yeniden gündeme geldi. Epstein’in, sahip olduğu adada dünyaca ünlü tanınan insanlara küçük çocukları pazarladığı edildi. Davadan sızdırılan isimler ve görüntüler sonrası Epstein’in yaptıkları yeniden gündeme gelirken, ünlü komedyen Ricky Gervais’in bir törende bu isimlere meydan okuması sosyal medyayı karıştırdı.

Google Haberlere Abone ol
Ricky Gervais yıllar önce iğrenç skandalından bahsetmiş: Epstein olayını açık açık anlatınca ünlü isimlerin suratı dikkat çekti

Pedofili suçlamasıyla tutuklanan ve ardından cezaevinde intihar ettiği söylenen Jeffrey Epstein, ünlü isimlerin de olaya dahil olduğunun anlaşılmasıyla yeniden gündeme geldi. Epstein’in, sahip olduğu adada dünyaca ünlü tanınan insanlara küçük çocukları pazarladığı öğrenildi. Davadan sızdırılan isimler ve görüntüler sonrası Epstein’in yaptıkları yeniden gündeme gelirken, ünlü komedyen Ricky Gervais’in bir törende bu isimlere meydan okuması sosyal medyayı karıştırdı.

Jeffrey Epstein’in, Ghislaine Maxwell ile birlikte kurduğu fuhuş ağı tüm dünyada gündem oldu. Epstein’in, dünyaca ünlü isimlere sahip olduğu adada küçük çocukları pazarladığı öne sürüldü.

Hatta Epstein’e bağlı çetenin, Türkiye dahil birçok ülkeden küçük çocukları kaçırdığı iddiaları ortaya atıldı. 

Jeffrey Epstein ile ilgili skandallar gündemdeki yerini korurken, Ricky Gervais’in 2020 Altın Küre Ödül Töreni’nde yaptığı şaka görünümlü isyan da sosyal medyada olay yarattı.

Ricky Gervais’in Epstein açıklamaları sosyal medyada çok konuşuldu. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin