Ricky Gervais hepsinin gözlerinin içine baka baka Epstein ile dostluklarını söylemiş! Bu sözler yeniden sosyal medyanın gündeminde

ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ve pedofili suçlamalarıyla gündemden düşmeyen Jeffrey Epstein davasında yeni detaylar ortaya çıktı. Her bir detay insanların kanını donduruyor. Öte yandan Epstein’in yaptıkları konuşulmaya devam ederken ünlü İngiliz komedyen Ricky Gervais’in yıllar önce bir törende yaptığı açıklamalar yeniden gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ricky Gervais hepsinin gözlerinin içine baka baka Epstein ile dostluklarını söylemiş! Bu sözler yeniden sosyal medyanın gündeminde

ABD'de fuhuş ağı, pedofili, kız çocuklarına cinsel istismar gibi suçlamalarla gözaltında tutulurken intihar ettiği iddia edilen Jeffrey Epstein davasında ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Yeni belgelerle birlikte pek çok ünlü ismin de Epstein'le beraber suç işlediği ortaya çıkıyor.

Jeffrey Epstein ile ilgili kan donduran bilgiler gündemdeki yerini korurken, ünlü komedyen Ricky Gervais'in 2020 Altın Küre Ödül Töreni'nde Epstein üzerinden laf soktuğu dakikalar sosyal medyada yeniden gündeme geldi.

Gervais orada bulunan ve Epstein'le dostluk kuran herkesin gözünün içine baka baka gerçekleri söylemiş. 

"Hepiniz Epstein'in arkadaşısınız diyen" Gervais'in sözlerine karşılık orada bulunan ünlü isimler gülümsese de yaptıklarının farkında oldukları yüz ifadelerine yansımış görünüyor. 

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin