Reynmen peruk taktı, Dilber dansı yaptı. Berfu Yenenler ağzı açık izledi

Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk olan Reynmen, 'aşk rızıktır' ifadeleriyle dikkat çekti. Programda yaptığı 'Dilber Dansı' ise sosyal medyada gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
Reynmen peruk taktı, Dilber dansı yaptı. Berfu Yenenler ağzı açık izledi

Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri programına katılan ünlü fenomen 1.5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Emire Cansu Kurtaran'a aşkını anlattı.

'Hayatımda ilk defa aşığım' diyen ünlü fenomen, bir buçuk yıldır birlikte olduğu sevgilisi Cansu Kurtaran ile evlenmeyi düşündüğünü de açıkladı.

Takipçilerinin onun aşık olacağını düşünmediğini hisseden ünlü fenomen, 'Beni aşık göreceklerini tahmin etmiyorlardı bence onlar.' diyerek aşkın insanı nasıl güzelleştirdiğini anlattı.

'Aşk inanılmaz güzel bir şey. Kadını güzelleştiriyor, erkeği bir başka güzelleştiriyor. Hayata dair motive ediyor: Madden ve manen. Hani iş yapıyorsan ve aşıksan ve çok seviliyorsan, işi de daha farklı yapıyorsun. Rızıklanıyorsun.' diyen Reynmen, 'Aşk rızkıyla gelir!' yorumunda bulundu.

Reynmen peruk taktı, Dilber dansı yaptı. Berfu Yenenler ağzı açık izledi

Berfu Yenenler'in 'Hanımcı olmuşsun bu arada haberi vereyim sana.' sözleri karşısında durumunun 'hanımcılık' olmadığını anlatmaya başlayan Reynmen,

'İlişkiyi yaşarken daha farklı bir yerinden şunu tecrübe ettim. Bir erkek için kadını mutluysa erkek mutludur. Hani ve bunun adına hanımcılık demekte çok bence bu da pek doğru duyulmuyor yani. Çünkü Cansu da benim 'hanımcı' diye nitelendirilmemden ziyade, onu çok sevdiğim ve onun mutluluğu için mutlu olduğumu bilmesinin daha tatlı bir şey olacağını düşünürüm.' dedii 'Hanımcıyım!' ifadesini kullandı.

Programın en heyecanlı kısmı Jeng'aver' ile birlikte Reynmen'in yetenekleri de ortaya çıktı.

Reynmen peruk taktı, Dilber dansı yaptı. Berfu Yenenler ağzı açık izledi - Resim : 2

Son dönemlerin dikkat çeken dizisi İnci Taneleri'nde Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber'in çok konuşulan dansını taklit eden Reynmen seyirciden alkışı kaptı.

Berfu Yenenler, Reymen'e peruk da taktı. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin