Ünlü oyuncu Perran Kutman geçtiğimi gün bir programa konuk oldu. Kutman, programda yayınladığı dönem herkesi ekran başına toplayan Hayat Bilgisi dizisine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dizide Afet Güçverir karakterine hayat veren usta sanatçı, dizide rol alan genç oyuncularla anılarını paylaştı.
Perran Kutman'ın itirafı, Gökçe Bahadır'ı ağlattı
Usta oyuncu Perran Kutman, katıldığı bir programda Türk televizyon tarihine damga vuran Hayat Bilgisi dizisine ilişkin itiraflarda bulundu. Kutman'ın, dizideki törpü karakterine hayat veren Gökçe Bahadır ile ilgili sözleri ise ünlü oyuncuyu ağlattı. Bahadır, Kurman'ın sözlerine ilişkin açıklama yaptı.
GÖKÇE BAHADIR'A ÖZGÜ DOLU SÖZLER
Kutman, dizide canlandırdığı 'Törpü' karakteriyle yıldızı parlayan Gökçe Bahadır'a övgüler yağdırdı. Usta isim Bahadır ile ilgili, "Gökçe işine çok sadıktı. Kapının önünde beni beklerdi, 'Perihan Anne sahnemizi yeniden geçebilir miyiz?' diye sorardı. Her sahneyi bir daha çalışmak isterdi. İnanılmaz bu işi seven ve hırslı bir çocuktu. İşte böyle yerlere gelebildi. Kadrodaki diğer genç oyuncuların çoğu da işi bıraktı. Yani devam etmediler" dedi.
"GÖZYAŞLARIMI TUTAMADIM"
Perran Kutman'ın övgü dolu açıklamalarının ardından Bahadır sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı. Bahadır, Perran Kutman'ın röportajını izlediğinde paylaşımında gözyaşlarını tutamadığını belirtti.
Bahadır paylaşımında şu ifadelere yer verdi;
"Bugün Sevgili Perran Kutman yani bizim deyimimizle Perran annenin röportajını izlediğimde gözyaşlarımı tutamadım ve bir kez daha ne kadar şanslı olduğumu hatırladım. Bu mesleğe onunla adım atmış olmaktan ne kadar mutlu olduğumu, onun öğrencisi olmaktan, bugüne kadar mesleğimde özendiğim her anda onun ne kadar etkisi olduğunu tekrar fark ettim. Ve en önemlisi sadece mesleki olarak değil iyilik nedir, ne demektir onu da gördüm. 'Ne güzel günlermiş' dedim. Bugünlerde her şey fazla geliyor ve kelimeler duyguları anlatmaya yetmiyor. Ben senden öğrendiğim gibi iyilik peşinde koşuyorum."