Okan Bayülgen'in bu sözleri gündeme damga vurdu. Gazze açıklaması çok konuşulacak: Gazze'de bunlar olurken hayat devam edemez

"Gazze İçin Ben de Oradayım" konserinde konuşan Okan Bayülgen, "Gazze'de bunlar olurken hayat devam edemez. Yeni bir yıla girilemez" dedi. Bayülgen'in bu sözleri sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Google Haberlere Abone ol
Okan Bayülgen'in bu sözleri gündeme damga vurdu. Gazze açıklaması çok konuşulacak: Gazze'de bunlar olurken hayat devam edemez

"Gazze İçin Ben de Oradayım" konseri, Türkiye ve dünyadan birçok sanatçının katılımıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlendi. Sunuculuğunu Okan Bayülgen ile Fulya Öztürk'ün üstlendiği gecede Bayülgen, Gazze'de süren saldırılara ilişkin olarak, "Unutmamalıyız, unutturmamalıyız ve gündemden hiç düşürmemeliyiz çünkü dünya seyirci kalıyor" ifadelerini kullandı.

Gazze için ateşkes çağrısı yapılan "Gazze İçin Ben de Oradayım" konserinde, sanatçı Okan Bayülgen sunucu olarak yer aldı.

Bayülgen, törende yaptığı konuşmasında Gazze'ye destek çağrısı yaptı.

Bayülgen, şu ifadeleri kullandı:

“Dünya seyirci kalıyor. Bir daha söyleyelim: Dünya seyirci kalıyor. Nasıl kalabilir, nasıl! Her şeyden önce Yavuz'a ve Fulya'ya teşekkür etmek lazım. Seyirci kalmayanlara.. Siz de seyirci kalmayanlarsınız. Ekran başındakiler seyirci kalmayanlar, bu gecenin paydaşı olan tüm sanatçılar, seyirci kalmayanlar!

Sesimizi yükseltmek lazım, şarkı söylemek lazım, türkü söylemek lazım, bağırmak lazım, haykırmak lazım, paylaşmak lazım ve gündemden hiç düşürmemek lazım.

Yaşasın hayat! Yaşasın çocuklar! Yaşasın Filistin!”

HAYAT DEVAM EDEMEZ

Konser arasında konuşan Bayülgen Gazze için, "Gazze'de bunlar olurken hayat devam edemez, yeni bir yıla girilemez" ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin