Oğlunun filminde müstehcen sahneleriyle şaşırttı!

İngiliz oyuncu Elizabeth Hurley, oğlu Damian'nın ilk yönettiği ilk film olan Strictly Confidential'da rol aldı. Hurley, filmdeki müstehcen sahneleriyle hayrete düşürdü.

Google Haberlere Abone ol
Oğlunun filminde müstehcen sahneleriyle şaşırttı!

İngiliz oyuncu Elizabeth Hurley, oğlu Damian'nın yönettiği ilk film olan Strictly Confidential'da rol aldı. Hurley, filmdeki müstehcen sahneleriyle hayrete düşürdü.

Dünyaca ünlü oyuncu Elizabeth Hurley, oğlu Damian'ın yönettiği ilk film olan Strictly Confidential'da müstehcen sahneleriyle ağızları açık bıraktı.

58 yaşındaki Hurley'in profesyonelliği gündem olurkeni çıplaklık içeren sahneler de beğenildi.

"FİLMİ 18 GÜNDE ÇEKTİK"

Fragmanda Elizabeth'in karakteri Lily, Pear Chiravara'nın canlandırdığı Natasha tarafından baştan çıkarılınca ortaya ateşli anlar çıkıyor.

Oğlunun filminde müstehcen sahneleriyle şaşırttı!

Film hakkında PEOPLE'a konuşan Damian, annesi Elizabeth'in yıllar önce yönetmenliğini yapacağı ilk filminde başrol oynayacağına dair söz verdiğini söylerken, şu ifadeleri kullandı:

"İşe gelip her gün birlikte çalışmak bir zevkti. Filmin tamamını çekmek için yalnızca 18 günümüz vardı, dolayısıyla ikiz benzeri telepatimiz baştan sona çok değerliydi. Böyle kararlı ve yetenekli bir oyuncu kadrosuyla yorulmadan çalışmak gerçekten ilham vericiydi. Bana güvendikleri ve inandıkları için katılan herkese sonsuza kadar minnettarım"

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin