Nuri Alço'dan sevindiren haber! 17 gün sonra ilk fotoğraf geldi

Geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanan ve kalp pili takılan oyuncu Nuri Alço taburcu oldu. Alço'dan 17 gün olsun ilk fotoğraf da geldi.

Google Haberlere Abone ol
Nuri Alço'dan sevindiren haber! 17 gün sonra ilk fotoğraf geldi

6 Nisan'da evinde rahatsızlanan ve özel bir hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Nuri Alço, ilk muayenesinin ardından yoğun bakım ünitesine alınmış daha sonra kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edilmişti. Operasyonu başarılı geçen sanatçıdan hayranlarını sevindiren haber geldi.

“17 GÜN SONRA… ŞÜKÜRLER OLSUN”

Sağlık durumuyla herkesi korkutan Nuri Alço, tedavisinin tamamlanmasıyla taburcu edildi. Bu süreçte eşini bir an olsun yalnız Burcu Alço da Instagram hesabından usta ismin fotoğrafını yayınlayarak "Terk etmedi sevdan beni. 17 gün sonra… Şükürler olsun" ifadelerini kullandı.

Nuri Alço'dan sevindiren haber! 17 gün sonra ilk fotoğraf geldi

NE OLMUŞTU?

Eskişehir'de yaşayan Nuri Alço, 6 Nisan'da evinde fenalaşarak özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen sanatçı, ilk muayenesinin ardından tedbir amacıyla yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Hayati tehlikesini atlatan ve tedavisi tamamlanan Nuri Alço, daha sonra kalp pili operasyonu için ambulansla Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edilmişti.

Etiketler magazin nuri alço
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin