Nilgün Belgün'den sevişme itirafı: Ne kadar memnum kaldımsa

“Çiçek Taksi”, “Yabancı Damat”, “Akasya Durağı” gibi son derece başarılı dizilerde rol alan ve tek kişilik tiyatro oyunuyla sahnede devleşen Nilgün Belgün, katıldığı bir programda yaptığı sevişme itirafıyla şaşırttı. Belgün, "Ben hiç kahkaha atarak seviştiğimi hatırlamıyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Nilgün Belgün'den sevişme itirafı: Ne kadar memnum kaldımsa

Çiçek Taksi”, “Yabancı Damat”, “Akasya Durağı” gibi son derece başarılı dizilerde rol alan ve tek kişilik tiyatro oyunuyla sahnede devleşen Nilgün Belgün, katıldığı bir programda yaptığı sevişme itirafıyla şaşırttı. Belgün, "Ben hiç kahkaha atarak seviştiğimi hatırlamıyorum" dedi.

Nilgün Belgün Oya Çınar ile Oyalamaca programına konuk oldu. Çınar, oyuncuya "Ayşe Arman bir röportajında şey demişti gülmeyi çok severim ama şey sevişmeyi çok seviyorum ama en güzeli de kahkahalar atarak sevişmek buna yakın sizin de bir cümlenizi hatırlıyorum" dedi.

Nilgün Belgün ise "Ben hiç kahkaha atarak seviştiğimi hatırlamıyorum" deyip kahkaha attı.

"HİÇ HATIRLAMIYORUM"

"Ben hiç hatırlamıyorum ne demişim ya hu" diyen Nilgün Belgün'e Çınar ise "Behzat Uygur'a demiştiniz" dedi ve cevap bekledi.

Nilgün Belgün de "Hayır canım Behzat bir soru sordu ben dedim ki yahu insan sevişirken kahkaha atar mı ama sevişme bitmişken sonra belki kahkaha atmışlığım vardır dedim ne kadar memnun kaldımsa dedim" diyerek kahkahaya boğuldu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin