Müstehcen pozuna sansür uygulamaya çalıştı: Tuğba Ekinci'nin o pozu gündem oldu

Yıllardır sözleri ve paylaştığı karelerle gündem olmayı başaran şarkıcı Tuğba Ekinci, Müstehcen pozlarıyla sık sık dikkat çekmeye devam ediyor. Açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü isim bu kez müstehcen pozuna sansür uygulamaya kalkınca sosyal medyanın diline düştü. 

Google Haberlere Abone ol
Müstehcen pozuna sansür uygulamaya çalıştı: Tuğba Ekinci'nin o pozu gündem oldu

Yıllardır sözleri ve paylaştığı karelerle gündem olmayı başaran şarkıcı Tuğba EkinciMüstehcen pozlarıyla sık sık dikkat çekmeye devam ediyor. Açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü isim bu kez müstehcen pozuna sansür uygulamaya kalkınca sosyal medyanın diline düştü. 

Dobra açıklamaları ve hayata dair ilginç söylemlerinin yanı sıra cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Tuğba Ekinci, magazin camiasının kaos dolu isimleri arasında yer alıyor.

Tuğba Ekinci, bikinisini giyip kamera karşısında yaptığı danslarla ve müstehcen hareketleriyle sık sık tepkilerin odağına yerleşiyordu.

Cesur pozları ve ilginç açıklamalarıyla sık sık gündem olan Ekinci, bu kez 901 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından müstehcen bir karesini paylaştı. 

Siyah bir mayo giyen şarkıcı önce oturdu sonra da fotoğrafına emojili bir sansür ekledi. 

Ekinci'nin bu pozu sosyal medyanın diline düştü. 

Müstehcen pozuna sansür uygulamaya çalıştı: Tuğba Ekinci'nin o pozu gündem oldu

Ekinci, geçtiğimiz günlerde Bize Kaldı programına konuk olarak çarpıcı açıklamalarda bulunmuş, "Hiç arabada seviştin mi? Bunu Kerimcan'a da sormuştuk" denilince bomba bir yanıt vererek "Hayır! Ona ne soruyorsun o zaten... O soruyu sorman saçma! Kerimcan çok tatlı zararı kendine sevişme canım arabada" demişti.

 

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin