Müge Anlı'da ağızları açık bırakan olay! Kuzeni eşi, annesi de teyzesi çıktı

Evden kaçan eşi Evra ve bebeğini bulmak için Almanya'dan gelen ve Müge Anlı'ya başvuran Hüseyin'in başına gelenler herkesi şoke etti. Başka bir adama kaçan Evra, yayına gelip Hüseyin'in eşi değil kuzeni olduğunu, bebeğin de kardeşi olduğunu, annesi olarak gösterilen kadının da teyzesi olduğunu söyledi. Gerçek adının Evra olmadığını söyleyen kadın yayın sırasında gözaltına alındı. 

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı'da ağızları açık bırakan olay! Kuzeni eşi, annesi de teyzesi çıktı

Evden kaçan eşi Erva ve bebeğini bulmak için Almanya'dan gelen ve Müge Anlı'ya başvuran Hüseyin'in başına gelenler herkesi şoke etti. Başka bir adama kaçan Erva, yayına gelip Hüseyin'in eşi değil kuzeni olduğunu, bebeğin de kardeşi olduğunu, annesi olarak gösterilen kadının da teyzesi olduğunu söyledi. Gerçek adının Erva olmadığını söyleyen kadın yayın sırasında gözaltına alındı. 

Almanya'da yaşayan Hüseyin, evden kaçan eşi Erva ve 9 aylık kızını bulma ümidiyle Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmak için İstanbul'a geldi.

Türkiye'ye gelip başka bir adama kaçan Erva ise programa gelerek şoke eden açıklamalar yaptı.

Müge Anlı'da ağızları açık bırakan olay! Kuzeni eşi, annesi de teyzesi çıktı

"HÜSEYİN'İN EŞİ BEN DEĞİLİM, O ELİF'LE EVLİ"

Hüseyin'in eşi olduğunu kabul etmeyen Evra, annesi olarak gösterilen kadını da inkar ederek "O benim teyzem" dedi. Baba Ayhan ise "Allah'ım aklımı yitireceğim. Bu benim karım, senin de annen oluyor. Benim sadece iki çocuğum var. Biri Erva biri de oğlum. Başka yok" dedi.

"BENİM ADIM ERVA DEĞİL"

Doğum belgesinden kimliğe her şeyde kendi kızı olduğu ispatlanan küçük bebekle ilgili de konuşan Erva, "O benim kardeşim. Yanımda olduğundan annemin de haberi var. Ben bakıyorum kardeşime. DNA testi istiyorum" dedi. Müge Anlı'nın gösterdiği bebek ultrason görüntülerinin de kendisine ait olmadığını söyleyen Erva, "Ben adım Evra değil. Ben Esin'im. Kimliğim yok, nüfusa gittiğimde adım başka çıkıyor" ifadelerini kullandı.

PARMAK İZİNDEN KİMLİĞİ TESPİT EDİLECEK

Aile Bakanlığı, canlı yayında gündeme gelen konuyla ilgili inceleme başlattı. Yayında sürekli "Benim adım Esin ama kimlikte sahtekarlık yapmışlar, adımı Erva yazmışlar. Ben Esin'im. Evli değilim, çocuğum yok" diyen Evra, Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından canlı yayında gözaltına alındı. Evra'nın sağlık kontrollerinin ardından parmak izi testiyle kimliği de tespit edilecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin