Millie Bobby Brown kimdir, kaç yaşında, nereli? Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown evlendi mi, kiminle evli?

Stranger Things dizisiyle dünyaca ün kazanan Milli Bobby Brown, Bon Jovi'nin oğlu Jake Bongiovi ile aile arasında gizlice evlendi. Dizide canlandırdığı ‘Eleven’ karakteriyle gönüllere taht kuran güzel oyuncu, geçtiğimiz yıl Bongiovi ile nişanlanmıştı. Henüz 20 yaşında olan Milli Bobby Brown’ın hayat hikayesi merak konusu oldu. Peki, Millie Bobby Brown kimdir, kaç yaşında, nereli?

Google Haberlere Abone ol
Millie Bobby Brown kimdir, kaç yaşında, nereli? Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown evlendi mi, kiminle evli?

İngiliz oyuncu Millie Bobby Brown, 2016’da başlayan Stranger Things diziyle ve Enola Holmes filmiyle tanınıyor. Ünlü yıldız şimdi, Bon Jovi'nin oğlu Jake Bongiovi ile gizlice yaptığı evliliği ile gündemde. 2021 yılından beri birlikteliği olan ikili, aile arasında sade bir törenle gizlice evlendi. Çiftin, yıl sonunda ABD’de daha büyük bir tören yapacakları öğrenildi. Peki, Millie Bobby Brown kimdir, kaç yaşında, nereli? Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown evlendi mi, kiminle evli? İşte Millie Bobby Brown hayatı…

MİLLİE BOBBY BROWN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Millie Bobby Brown, 19 Şubat 2004 tarihinde Marbella, Málaga, İspanya’da dünyaya geldi. Dört yaşına geldiğinde ailece İngiltere’nin Dorset bölgesine taşındılar. Brown’ın yeteneğini fark eden ailesi, o daha sekiz yaşındayken Florida’ya yerleşti. Şimdi zamanını artık Londra ve Atlanta'daki evleri arasında geçiriyor. Brown’ın Paige adında ablası, Charlie adında abisi ve Ava adında bir küçük kız kardeşi var.

Brown, bir kulakta kısmi işitme sorunu ile doğdu ve birkaç yıl içinde bu kulaktaki tüm işitme duyusunu kademeli olarak kaybetti.

Millie Bobby Brown kimdir, kaç yaşında, nereli? Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown evlendi mi, kiminle evli?

MİLLİE BOBBY BROWN KARİYERİ

İngiliz oyuncu ve yapımcı Brown, Netflix yapımı bilimkurgu dizisi Stranger Things'de canlandırdığı Eleven karakteriyle dünyaca tanındı ve bu rolüyle iki kez Primetime Emmy Ödülü'ne aday gösterildi. Yine Netflix'te yayımlanan Enola Holmes ve Enola Holmes 2 filmlerinde başrolü canlandırdı ve filmlerin yapımcılığını yaptı.

2018 yılında Time 100 listesinde dünyanın en etkili 100 insanı arasında gösterilen Holmes, aynı sene UNICEF İyi Niyet Elçisi seçildi ve bu görevi üstlenen en genç kişi oldu. Brown, 2019'da "Florence by Mills" adlı kozmetik markasını hayata geçirdi.

MİLLİE BOBBY BROWN ROL ALDIĞI FİLMLER

  • Godzilla II: Canavarlar Kralı        
  • Enola Holmes    Enola Holmes
  • Godzilla vs. Kong           
  • Enola Holmes 2
  • Damsel

MİLLİE BOBBY BROWN OYNADIĞI DİZİLER

  • Once Upon a Time in Wonderland
  • Intruders
  • NCIS
  • Modern Family
  • Stranger Things

 

MİLLİE BOBBY BROWN SOSYAL MEDYA HESABI

Ünlü oyuncu 'milliebobbybrown' kullanıcı adlı Instagram hesabında 63,4 milyon takipçiye sahiptir. 

MİLLİE BOBBY BROWN'IN EŞİ JAKE BONGİOVİ KİMDİR?

Amerikalı müzisyen ve oyuncu olanJake Bongiovi, Jon Bon Jovi'nin oğludur. Müzik kariyerinde babasıyla işbirliği yapan Bongiovi'nin oyunculuk kariyeri de mevcuttur. 2021 yılında, "Millie Bobby Brown'ın başrolünde olduğu Netflix filmi "Enola Holmes"ta oyunculuk yaptı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin